Ei sunt «familia Addams» din viața reală! Vânează spirite și spun că au o "fiică fantomă"

Ultima actualizare:

Această familie ar putea părea perfect obișnuită la prima vedere, însă nu este deloc așa. Britanicii Jon Paul Kenny (32 de ani) și partenera sa de viață, Kymmi Jeffrey (37 de ani), au un hobby neobișnuit: le place să vâneze fantome! Și asta nu e tot, ei își iau și cele două fiice, pe Snow (9 ani) și Pebble (6 ani) în aventurile lor. Călătoresc peste tot cu un dric și spun că mai au o „fiică”…fantomă! 

Jon Paul și Kymmi au fost adesea comparați cu Morticia și Gomez Addams
Jon Paul și Kymmi au fost adesea comparați cu Morticia și Gomez Addams

Și-au deschis o afacare cu vânătoare de fantome

Citește și: Cele mai bântuite locuri din lume. Turiştii plătesc bani grei pentru a le vizita

S-au cunoscut pe când lucrau amândoi la aceeași școală, iar de atunci formează un cuplu. Au fost adesea comparați cu Morticia și Gomez din familia Addams și pe bună dreptate! Cei doi locuiesc în orașul englezesc Middlewich și se ocupă cu vânătoarea de fantome.

Vezi și: O femeie s-a căsătorit cu fantoma unui pirat mort de 300 de ani

Au făcut din asta o adevărată afacere, ajutându-i și pe alții să experimenteze o astfel de aventură. Cu toate acestea, totul a început ca o joacă, spun ei. 

„Acum câțiva ani, de ziua mea, Jon Paul ne-a cumpărat un bilet pentru a merge într-un tur de vânătoare de fantome și de atunci nu ne-am uitat înapoi. Ne-a plăcut atât de mult încât am decis să ne înființăm pe cont propriu o afacere și să oferim oamenilor experiența unei vânătoare de fantome”, a povestit Kymmi pentru cotidianul britanic Metro.

Te-ar putea interesa și: Susține că de 12 ani face sex cu fantome. Vrea să rămână însărcinată cu una

„Unele lucruri nu au o explicație logică”

Femeia a mărturisit și că a fost sceptică la început, cu privire la existența fantomelor: „Am fost neîncrezătoare la început, că nu știam cu adevărat la ce să mă aștept. Fiind terapeut, sunt un om logic și vreau întotdeauna să încerc să dezmint descoperirile făcute, dar uneori pur și simplu nu există o explicație logică”, a mai spus ea. Familia se plimbă prin oraș cu o mașină funerară, pe care au numit-o Monica – și care a stârnit atenția locuitorilor din Middlewich.  

Află și: A ajuns în fața Castelului Corvinilor și s-a speriat. A crezut că este bântuit de fantome

„Inițial ne-am gândit că ar fi cea mai bună modalitate de a ne promova afacerea, dar ne place și o folosim ca mașină de familie. Are un motor de patru litri, așa că merge rapid, dar durează ceva timp pentru a crește viteză.”, a explicat Kymmi. Cuplul are și o pagină de Facebook numită The Occult Hauntings, acolo unde publică imagini din călătoriile lor în locuri bântuite din Marea Britanie. 

Iată și: O fantomă, surprinsă într-o fotografie. Detaliul înfricoșător

Snow, fata cea mare a cuplului, este capabilă să vadă fantome. „Este foarte sensibilă la astfel de lucruri, cred că are o superputere în acest sens”, a explicat tatăl ei. Jon și Kymmi recunosc că decizia lor de a le lua pe fete la vânătoarea de fantome este controversată, însă promit că cele două nu sunt deloc speriate și că le place să facă asta. „Sperăm că într-o zi Snow și Pebble vor prelua afacerea”, a mai spus Jon. Cuplul mai spune că are o a treia „fiică” sub forma unei fantome – și o întâlnesc adesea în aventurile lor. 

Vezi și: Ce a descoperit un bărbat după ce și-a scos casa la vânzare l-a șocat

„Când am făcut prima noastă investigație, am văzut o fetiță și simțim că s-a atașat de noi, pentru că acum o vedem întotdeauna când vânăm fantome. Simt că este al treilea copil al nostru.”, a afirmat Kymmi. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net