Este veterană de război, dar a înnebunit Internetul cu pozele sale sexy! Care e povestea ei

2 aprilie 2017
simeon stalpnicul png
Este veteran─â de r─âzboi, dar armata nu i-a l─âsat cicatrice, ci a f─âcut-o mai puternic─âFoto: Instagram

O veteran─â de r─âzboi a str├óns o ÔÇ×armat─âÔÇŁ de fani pe contul s─âu de Instagram de c├ónd a ├«nceput s─â publice tot mai multe fotografii ├«n care apare ├«n ipostaze foarte sexy. A luptat ├«n Afganistan, dar corpul ei nu s-a ├«ntors cu cicatrice, ci dimpotriv─â, mai puternic ╚Öi mai provocator.

Hope Howard (26 de ani) a fost mecanic ├«n For╚Ťele Aeriene ale Statelor Unite ╚Öi a f─âcut parte din trupele trimise ├«n Afganistan dup─â atentatul de la 11 septembrie 2001, precizeaz─â The Mirror. Acum, ea este veteran─â ╚Öi a l─âsat ├«n urm─â cariera militar─â pentru a deveni fotomodel ╚Öi antrenoare de fitness.

simeon stalpnicul png
Hope a intrat ├«n For╚Ťele Aeriene dup─â terminarea liceuluiFoto: Instagram

Dup─â ce a luptat ├«n prima linia ├«n Afganistan, frumoasa brunet─â s-a dedicat total fitnessului ╚Öi cu siguran╚Ť─â nu ╚Öi-a dezam─âgit cei peste 500.000 de admiratori de pe Instagram. Face senza╚Ťie pe Internet de fiecare dat─â c├ónd public─â o imagine cu ea ├«n costum de baie sau ├«n alte ipostaze super-sexy.

simeon stalpnicul png
A făcut parte din trupele trimise în Afganistan după atentatul de la 11 septembrie 2001Foto: Instagram

Hope are ╚Öi un website personal, iar ├«n biografia sa a scris c─â este originar─â din Destin (Florida) ╚Öi c─â ╚Öi-a dorit s─â fie fotomodel ├«nc─â de la v├órsta de cinci ani, dar ├«n acela╚Öi timp a fost ╚Öi impulsionat─â de dorin╚Ťa de a vrea s─â-i ajute pe cei din jur. Visul s─âu a fost l─âsat ├«n urm─â pentru c├ó╚Ťiva ani ╚Öi s-a al─âturat for╚Ťelor aeriene, unde a servit ca mecanic de avion dup─â ce a terminat liceul. La acea vreme, r─âzboiul din Afganistan se prelungea deja de vreo zece ani.

simeon stalpnicul png
A lăsat în urmă cariera militară pentru a deveni fotomodel și antrenoare de fitnessFoto: Instagram

ÔÇ×La v├órsta de 19 ani am fost trimis─â ├«n Afganistan unde aveam o mitralier─â M-16 legat─â de mine 24 din 24 de ore. Asta a fost ╚Öi cea mai bun─â, dar ╚Öi cea mai rea experien╚Ť─â din via╚Ťa mea pentru c─â m-am maturizat foarte mult ╚Öi am ├«nceput s─â v─âd lumea diferitÔÇŁ, a precizat Hope.

├Än mod surprinz─âtor, ├«n timpul serviciului s─âu militar s-a g├óndit serios la o carier─â ├«n modeling. A ├«nceput s─â ╚Ťin─â o diet─â ╚Öi s─â se antreneze, ridic├ónd greut─â╚Ťi ╚Öi adopt├ónd un regim de via╚Ť─â mai s─ân─âtos. ├Än doar patru ani, ea a devenit antrenoare personal─â ╚Öi profesionist─â de culturism ╚Öi fitness de talie interna╚Ťional─â.

simeon stalpnicul png
Face senza╚Ťie pe Internet de fiecare dat─â c├ónd public─â o imagine cu ea ├«n costum de baie sau ├«n alte ipostaze super-sexyFoto: Instagram

Totul p─ârea s─â-i mearg─â bine, p├ón─â ├«n momentul ├«n care a primit o veste foarte trist─â de acas─â: bunica sa se ├«mboln─âvise foarte mult ╚Öi fusese spitalizat─â. Peste trei luni, b─âtr├óna a decedat, dar nu ├«nainte de o ├«nv─â╚Ťa pe Hope o lec╚Ťie foarte important─â: ÔÇ×Ea fusese persoana mea preferat─â, astfel c─â ├«ncepusem s─â renun╚Ť iar la visul meu, p├ón─â c├ónd mi-am amintit ceva foarte important. Bunica mi-a spus ┬źTrebuie s─â-╚Ťi tr─âie╚Öti via╚Ťa orice ar fi.┬╗ Ea a determinat-o s─â ias─â din serviciul militar ╚Öi s─â se apuce de fitness.nu regret─â c─â a renun╚Ťat la armat─â pentru c─â ├«n continuare ajut─â oamenii, iar asta o face m├óndr─â.

simeon stalpnicul png
╚śi-a dorit s─â fie fotomodel ├«nc─â de c├ónd avea cinci aniFoto: Instagram
bianca dragusanu
BeFunky collage (10) jpg
catalin eva maruta jpg
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni fostul sot al celebrei Israela Vodovoz 1024x576 webp
anda adam
BeFunky collage (7) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
rau teleorman jpg
Elevii care vor medita┼úii, vor putea face acest lucru ├«n cadrul ┼čcolii
bnr jpeg
regina elisabeta a II-a
accident botosani png
pasajul unirii jpeg