Eurovision 2015: Semifinala 2. Ascultă toate melodiile din cea de-a doua semifinală

Ultima actualizare:

    Eurovision 2015, semifinala 2: Toți participanții pe scenă la ultima repetiție înainte de începerea concursuluiFoto Eurovision.Tv
Eurovision 2015, semifinala 2: Toți participanții pe scenă la ultima repetiție înainte de începerea concursuluiFoto Eurovision.Tv

Joi, începând cu ora 22.00, în direct la TVR, telespectatorii români pot urmări concursul Eurovision 2015, semifinala 2. Pe scena de la Viena vor urca în acestă seară 17 concurenţi ce vor încerca să acceadă în finala Eurovision 2015 de sâmbătă, 23 mai.

Joi seară este rândul concurenților Eurovision 2015, semifinala 2 să aibă emoții. Începând cu ora 22.00, ei vor urca pe scena de la Wiener Stadthalle, pentru calificarea în finala din 23 mai. Românii pot urmări spectacolul în direct, la TVR 1, TVR HD, TVRi și online pewww.tvrplus.ro. Ordinea intrării în concurs va fi următoarea în cadrul Eurovision 2015, semifinala 2: Lituania, Irlanda, San Marino, Muntenegru, Malta, Norvegia, Portugalia, Cehia, Israel, Letonia, Azerbaidjan, Islanda, Suedia, Elveția, Cipru, Slovenia şi Polonia.

Monika Linkytė şi Vaidas Baumila este un duo format special pentru Eurovision 2015. Vaidas este unul dintre cei mai cunoscuţi artişti din noua generaţie a lituaniei. A început cariera pe vasul de croazieră Queen Elizabeth, de unde a plecat pentru a-şi urma visul. În 2006 şi-a lansat albumul de debut "What Do You Like?", urmat în 2008 de un al doilea, "Listen to Me", album ce i-a adus premiul pentru cel mai bun cântăreţ din Lituania. În cadrul Eurovision 2015, semifinala 2, Vaidas va cânta piesa "This Time" alături de Monika Linkytė, o cântăreaţă în plină ascensiune în Lituania.

Eurovision 2015, semifinala 2: Irlanda

Molly Sterling, cu piesa "Playing With Numbers" este reprezentanta Irlandei în cadrul Eurovision 2015, semifinala 2. Tânăra cântăreaţă şi compozitoare în vârstă de 17 ani locuieşte în Dublin şi este îndrăgostită de pian, instrument de care nu s-a despărţit nici pe scena de la Viena. Piesa cu care va concura se va regăsi şi pe albumul ce va fi lansat spre sfârşitul acestui an.

Eurovision 2015, semifinala 2: San Marino

Anita Simoncini şi Michele Perniola, cu melodia "Chain of Lights" sunt reprezentanţii statului San Marino în cadrul concursului Eurovision 2015, semifinala 2. Sunt doi cântăreţi care nu sunt la prima experienţă la Eurovision. Aceştia şi-au reprezentat ţara şi în cadrul concursului Eurovision Junior şi încearcă acum să devină cei mai tineri câştigători ai trofeului din istorie. Anita este în vârstă de 16 ani şi este membră a trupei de fete "The Peppermints" în timp ce Michele are 17 ani şi este câştigător al unui reality-show asemănător cu "Vocea României" în ţara sa natală.

Eurovision 2015, semifinala 2: Muntenegru

Knez cu melodia "Adio" este reprezentantul statului Muntenegru la Eurovision 2015, semifinala 2. Nenad Knežević Knez pe numele său complet a debutat în anul 1992 şi este unul dintre cei mai respectaţi artişti din ţara sa natală. Are peste 6 albume la activ şi doreşte ca ţara, deşi recentă pe harta Europei, să devină un nume important pe piaţa muzicală de pe bătrânul continent.

Eurovision 2015, semifinala 2: Malta

Amber cu melodia "Warrior" este pentru prima oară în postura de participant la Eurovision 2015, semifinala 2, deşi până în prezent a mai concurat de 5 ori în cadrul selecţiilor naţionale organizate în ţara sa. Putem spune că la cei 23 de ani ai săi este deja un veteran al acestui concurs, cel puţin al fazei preselecţiilor.

Eurovision 2015, semifinala 2: Norvegia

Kjetil Mørland şi Debrah Scarlett cu piesa "A Monster Like Me" sunt reprezentanţii Norvegiei la Eurrovision 2015, semifinala 2. Kjetil îşi foloseşte pe scenă doar numele Mørland, numele de familie, şi s-a întors în ţara natală după ce tinereţea şi-a petrecut-o în Marea Britanie, unde a cântat în diverse formaţii. Colaborarea dintre cei doi a început printr-un SMS pe care Debrah l-a primit de la Kjetil când se afla în turneu în Elveţia, după ce participase la show-ul "The Voice" din Norvegia.

Eurovision 2015, semifinala 2: Portugalia

Leonor Andrade cu piesa "Há um Mar que nos Separa" este reprezentanta Portugaliei în cadrul Eurovision 2015, semifinala 2. Artista născută în 1994 cântă de la vârsta de patru ani când a început să studieze pianul. ca şi mare parte dintre artiştii prezentaţi mai sus a cunoscut celebritatea în ţara natală după ce a participat la emisiunea "The Voice of Portugal", participare pentru care a fost nevoită să părăsească formaţia rock în care activa, intitulată Mariacaffe.

Eurovision 2015, semifinala 2: Cehia

Marta Jandová şi Václav Noid Bárta, cu melodia "Hope Never Dies" sunt reprezentanţii Cehiei la Eurovision 2015, semifinala 2. Duo-ul a fost format special pentru această ediţie a Eurovision şi este format dintr-o cântăreaţă ce iubeşte muzica rock şi activează într-o astfel de formaţie şi un cântăreţ, compozitor şi fotomodel, Barta, care a devenit celebru întâi în Germania şi apoi în ţara natală.

Eurovision 2015, semifinala 2: Israel

Nadav Guedj cu piesa "Golden Boy" încearcă să aducă un aer nou la Eurovision 2015, semifinala 2, concurs dominat de melodii destul de lente. Cântăreţul de 16 ani cu origini israeliano-franceze este proaspătul câştigător al unui reality-show intitulat "The Rising Star", desfăşurat în Israel. Piesa aduce ritmuri moderne dar şi influenţe orientale şi mediteraneene.

Eurovision 2015, semifinala 2: Letonia

Aminata cu "Love Injected" este reprezantanta Letoniei la Eurovision 2015, semifinala 2. Aminata Savadogo, pe numele complet, are origini africane şi ruseşti şi este una dintre cele mai interesante concurente. Aminata îşi compune singură muzica şi cântă şi la flaut. Asemenea sportivilor de top, ascultă muzică în câşti înainte de a intra pe scenă pentru a se relaxa şi este o fire retrasă, care iubeşte singurătatea.

Eurovision 2015, semifinala 2: Azerbaidjan

Elnur Huseynov cu "Hour of the wolf" este reprezentantul Azerbaidjan-ului la Eurovision 2015, semifinala 2. Elnur Huseynov este născut în anul 1987şi cântă de la 5 ani de când a început să înveţe canto clasic şi pian. Stilul clasic nu i s-a potrivit aşa că artistul a experimentat diferite forme e jazz şi pop, cu influenţe clasice, provenite din pregătirea muzicală pe care o are.

Eurovision 2015, semifinala 2: Islanda

Maria Olafs cu "Unbroken" este o talentată cântăreaţă, compozitoare şi actriţă din Islanda, ce participă la Eurovison 2015, semifinala 2, cu piesa sa. A debutat în musical-uri la Teatrul Naţional din Reykjavík, loc unde şi-a etalat calităţile artistice şi cele muzicale. Deşi nu este o celebritate în Islanda, lumea s-a îndrăgostit de vocea ei şi aceasta a câştigat preselecţiile naţionale, deşi nu se număra printre favoriţi.

Eurovision 2015, semifinala 2: Suedia

Måns Zelmerlöw cu piesa "Heroes" este reprezentantul Suediei la Eurovision 2015, semifinala 2. Artistul vine dintr-o ţară cu o puternică tradiţie în cadrul concursului european de muzică, după ce a avut câştigători ca ABBA sau Loreen. Måns, 28 de ani, este un artist versatil care a câştigat concursul "Let’s Dance" din Suedia şi este un compozitor şi artist de succes în ţara scandinavă.

Eurovision 2015, semifinala 2: Elveția

Mélanie René -cu piesa "Time to Shine" este reprezentanta Elveţiei la Eurovision 2015, semifinala 2. Cântăreaţa în vârstă de 24 de ani este originară din Mauritius şi este fiica unor muzicieni. Cum aşchia nu sare departe de trunchi, Melanie a descoperit dragostea pentru muzică încă de mică şi a studiat la "Funambule Theathre" din Nyon. În 2009 cântăreaţa ne-a vizitat ţara şi nu a plecat cu mâna goală de la noi. A câştigat marele premiu al festivalului "George Grigoroiu" din Brăila.

Eurovision 2015, semifinala 2: Cipru

John Karayiannis cu "One Thing I Should Have Done" este reprezentantul Cipru-lui la Eurovision 2015, semifinala 2. Are 20 de ani şis-a născut în Limassol, dar anul trecut în septembrie a decis să se mute în Londra pentru a putea deveni un artist complet. Se declară inspirat de nume grele ale industriei ca Eminem şi Linkin Park, dar este cel mai mare fan Metallica.

Eurovision 2015, semifinala 2: Slovenia

Maraaya cu piesa "Here For You" sunt reprezentanţii Sloveniei la Eurovision 2015, semifinala 2. Trupa este formată din Marjetka şi Raay, doi muzicieni care sunt căsătoriţi şi au împreună doi băieţi. trupa a fost formată anul trecut şi este una dintre cele mai importante noi nume ale muzicii din Slovenia şi ţările învecinate. Raay este omul de la platane, în timp ce soţia sa, absolventă a Academiei Muzicale din Ljubljana, este vocea trupei.

Eurovision 2015, semifinala 2: Polonia

Monika Kuszyńska cu "In The Name Of Love" este reprezentanta Poloniei în cadrul Eurovision 2015, semifinala 2. Monika este o cântăreaţă şi compozitare ce şi-a început cariera în 2001 când a cântat în formaţia Varius Manx, cu care a lansat 4 albume. Monika a suferit un accident auto în anul 2006 şi a rămas paralizată şi se deplasează cu ajutorul unui scaun cu rotile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Hagi jpg
image
image
image
image
image
image
mancare de tip fast food jpg
cutremur in romania jpg
Ozempic jpg
costel constantin a murit jpg
celulita jpg
front bloc jpg
12017640 525980050886004 8476851395779044594 o jpg
drugtest rezultat pozitiv   foto ipj olt jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net