Face sex 5 ore pe zi, ca să câştige Miss BumBum

Se apropie finala concursului brazilian Miss BumBum, care se va ţine pe 5 august, la São Paulo, iar cele 15 fete care vor să câştige competiţia se pregătesc intens. Una dintre ele are chiar o rutină zilnică inedită. Carolina Lekker a povestit că face sex zilnic, timp de cinci ore, pentru a ajunge la formele ideale.

Carolina Lekker vrea titlul de Miss BumBum 2021 foto: Instagram
Carolina Lekker vrea titlul de Miss BumBum 2021 foto: Instagram

Tânăra, care a fost pe coperta Playboy Africa şi acum reprezintă regiunea Acre, din Brazilia, are un fund care măsoară 96 de cm. Pentru că vrea să îşi mărească şansele de a câştiga Miss BumBum, Carolina a povestit că a început un program intens de sex.

“Pentru a arde calorii, am început să fac sex timp de cinci ore pe zi, cel puţin patru zile pe săptămână. Vreau să dau jos 6 kg. În plus, e ceva normal, care e bun pentru sănătatea ta. Aşa că eu combin plăcutul cu utilul”, a declarat ea, notează publicaţia britanică Daily Star.

Carolina ţine şi dietă: fără sucuri, lactate şi grăsimi

Totuşi, Carolina a renunţat şi la unele alimente pentru a scăpa mai rapid de kilogramele în plus nedorite şi pentru a avea o viaţă sexuală mai activă: “Evit sucurile, alcoolul în exces, produsele lactate şi mâncărurile bogate în grăsimi. Mănânc multă ciocolată neagră, banane, ouă şi miere”.

Pentru că prea mult efort fizic poate duce la probleme cu inima sau dezechilibre hormonale, Carolina are grijă să îşi ia zile de pauză. “Duminica e un fel de zi sfântă pentru mine, nu fac nimic. În rest, alternez zilele de antrenament cu cele de pauză”, a completat modelul.

Carolina a mai povestit că acest concurs nu este singura ei ocupaţie. Ea le ajută pe femei să afle dacă iubiţii le sunt infideli. Tânăra cere aproape 2.000 de dolari pentru a trimite mesaje bărbaţilor suspecţi că ar călca strâmb şi pentru a le testa fidelitatea faţă de iubite.

15 fete se luptă pentru premiul de 22.000 de dolari

Modelul are o competiţie dură anul acesta, toate fetele din concurs fiind considerate suficient de bune pentru a pleca acasă cu un trofeu. Cinci dintre ele vor fi premiate, iar una va fi încoronată Miss BumBum 2022 şi va primi 22.000 de dolari în contracte publicitare. Concursul se organizează anual, în Brazilia, din 2011, iar în competiţie intră 27 de fete, fiecare reprezentând câte un stat brazilian.

Acum, în finală au mai rămas doar 15, iar Carolina are cel mai mic fund. Restul concurentelor au toate posterioare peste 100 de cm, iar cel mai mare aparţine unui model care reprezintă statul Mato Grosso: Laysa Padovani are un fund de 115 cm.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub andi moisescu olivia steer png
FotoJet jpg
zodia singura de sarbatori jpg
FotoJet (1) jpg
cub amal george cooney png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
cub anamaria prodan png
cub cristina spătar png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 6 decembrie sf ierarh nicolae icoana de gabriel toma chituc jpeg
ciprian pian duduianu jpg
viteza austria politia jpg
Vladimir Putin jpg
Acastist Sfântul Nicolae, sursă foto: Pixabay
FotoJet jpg