Fantezii sexuale ale zodiilor. Ce îşi doreşte fiecare în funcţie de semnul astral

Ultima actualizare:

    Fantezii sexuale ale zodiilor: Orice persoană are tot felul de vise erotice pe care ar vrea să le pună în practicăFoto: Click!
Fantezii sexuale ale zodiilor: Orice persoană are tot felul de vise erotice pe care ar vrea să le pună în practicăFoto: Click!

Orice persoană are tot felul de vise erotice pe care şi-ar dori să le pună în practică. Descoperă ce fantezii sexuale ale zodiilor există ca să ştii să alegi persoana potrivită.

Află ce dorinţe erotice are partenerul tău de viaţă în funcţie de zodie. Iată care sunt cele mai interesante fantezii sexuale ale zodiilor.

Sunt persoane active şi le place să-şi domine partenerul sexual. Adoră sexul în locuri publice şi nu ratează nici o experienţă de acest gen, dacă i se oferă ocazia. Putem spune că aceasta  este una dintre cele mai interesante fantezii sexuale ale zodiilor.

Fantezii sexuale ale zodiilor: Taur

Sunt printre cele mai sentimentale persoane din tot zodiacul şi foarte rar vor avea curaj să spună pe faţă ceea ce le place. Au tot felul de fantezii, dar le preferă pe cele în care sunt dominaţi.

Fantezii sexuale ale zodiilor: Gemeni

Aceşti nativi sunt posesivi şi dominatori inclusiv pe plan sexual. Au tot felul de fantezii sexuale ale zodiilor, le plac poziţiile complicate, filmele pentru adulţi şi sexul în trei.

Fantezii sexuale ale zodiilor: Rac

Racii în general sunt persoane timide şi foarte sensibile şi aşteaptă să se îndrăgoastească mai întâi pentru a se bucura din plin de plăcerile pe care le oferă sexul. Le plac jocurile de rol, acestea făcând parte din categoria “ Fantezii sexuale ale zodiilor”

Fantezii sexuale ale zodiilor: Leu

Leii sunt cunoscuţi pentru faptul că sunt foarte autoritari în viaţa de toate zilele. Însă, în intimidate, unii dintre ei se schimbă radical şi îşi doresc să fie dominaţi de partenerul de viaţă. Au tot felul de fantezii sexual ale zodiilor în care sunt incluse jucăriile sexuale şi tehnicile sado-maso.

Fantezii sexuale ale zodiilor: Fecioară

Fecioara este o persoană foarte hotărâtă şi întotdeauna ştie ce-şi doreşte în intimitate. Le plac jocurile erotice, jucăriile sexuale şi în special vibratorul şi adoră să-şi vadă iubita în timp ce se masturbează în faţa lui, acestea fiind considerate fantezii sexuale ale zodiilor.

Fantezii sexuale ale zodiilor: Balanţă

Aceşti nativi sunt recunoscuţi pentru faptul că sunt firi foarte sensibile şi romantice. Printre fanteziile lor sexuale se numără şi masajul erotic sau să facă dragoste pe un pat imens într-o atmosferă romantică cu muzică şi lumânări.

Fantezii sexuale ale zodiilor: Scorpion

Scorpionii adoră să se distreze, să se simtă liberi şi să nu aibă obligaţii. Au tot felul de fantezii ciudate, le plac perversiunile sexuale şi adoră sexul anal sau în grup.

Fantezii sexuale ale zodiilor: Săgetător

Nativul acestei zodii iubeşte să facă sex şi nu se plictiseşte niciodată. Este spontan şi îi place să facă tot felul de surprize sexuale. Are tot felul de fantezii sexuale ale zodiilor şi nu ratează niciodată o partidă de sex în lift, în toaleta unui restaurant, în parc sau în cabina de probă a unui magazin.

Fantezii sexuale ale zodiilor: Capricorn

Capricornul este calculat chiar şi atunci când face sex şi nu îi place să fie luat prin surprindere. În materie de fantezii sexuale ale zodiilor e destul de schimbător. De exemplu, sunt momente în care preferă o partidă de dragoste la lumina lumânărilor ori să facă sex sălbatic.

Fantezii sexuale ale zodiilor: Vărsător

Văerătorii sunt liniştiţi şi sinceri, dar sub această mască se ascunde o persoană  care este dispusă să facă orice ca să-şi satisfacă iubita sexual. Le place să-şi pună în practică fanteziile si adoră să facă sex pe plajă. Fantezii sexuale ale zodiilor sunt multe, însă vărsătorii îşi doresc să aibă parte de partide de amor pline de pasiune.

Fantezii sexuale ale zodiilor: Peşte

Peştii sunt recunoscuţi pentru imaginaţia bogată, iar pentru ei sexul înseamnă dragoste şi invers. Pun foarte mare preţ pe sentimente şi se implică foarte mult în relaţie. În materie de fatezii sexual ale zodiilor un rol important îl au jucăriile erotice şi îi place să fie surprins cu un costum sexy din piele.

image
image
image
image
image
image
Pastile (sursa foto pixabay.com)
Varenna, Italia: vedere asupra Lacul Como FOTO Shutterstock
donald trump Getty Images
Zahăr vs îndulcitori artificiali FOTO Shutterstock
politie scoala jpeg
padure intunecata jpg