„Femeia cu fundul în față”, noua senzație a rețelelor sociale

Știm cu toții că fiecare corp este unic, dar unele persoane ies mai mult în evidență. Americanca Jennifer Draper (31 de ani), a devenit cunoscută pe rețelele de socializare ca „femeia cu fundul în față”. Dar în ciuda comentariilor răutăcioase, ea își etalează fericită corpul în timp ce continuă să facă bani din social media.

Toți o știu ca „femeia cu fundul în față” (foto: captură video)
Toți o știu ca „femeia cu fundul în față” (foto: captură video)

„Vedeta” de pe rețelele de socializare are peste 2,9 milioane de urmăritori pe contul ei de TikTok. Jennifer distribuie în mod regulat videoclipuri care îi arată forma unică a corpului în încercarea de a promova pozitivitatea, dar răutăcioșii au multe de spus despre asta. Aceste lucruri nu par să-i dea bătăi de cap femeii, deoarece, datorită lor ea face constant bani, pentru că videoclipurile îi devin virale, .

„Oamenii se iau de mine că am un fund în față. Dar părerile lor îmi aduc bani. Așa că eu continui să public, chiar dacă le place sau nu”, a dezvăluit ea într-unul din videoclipurile sale, potrivit tabloidului britanic The Sun.

Adevărul este că întreaga ei viață a fost răsturnată cu susul în jos după apariția aplicației TikTok. Înainte de a deveni virală, Jennifer lucra în restaurante, dar acum, datorită carierei sale pe rețelele de socializare, ea poate fi o mamă care stă acasă.

Deși Jennifer este cunoscută pentru videoclipurile sale de „comedie”, ea vrea să transmită un mesaj mai semnificativ urmăritorilor săi. Vorbind cu Fox News, ea a spus: „Încerc să promovez și pozitivitatea corporală, cum ar fi să le arăt oamenilor că nu contează cu adevărat cum arăți, ci doar să te distrezi”. Și se pare că majoritatea urmăritorilor lui Jennifer sunt de acord cu mesajul ei, deoarece mulți o laudă pe mămică pentru videoclipurile publicate și curajul pe care acesta îl are.

În diverse videoclipuri, comedianta poartă de multe ori dinți falși, părul în coc și jambiere de antrenament, răspunzând criticilor într-un mod hilar. „Întotdeauna vor fi hateri și suporteri. Iubește-te mereu și arată respect față de ceilalți”, a mai adăugat Jennifer.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
marilyn monroe1 ceea4b36a1cb4ffda36bde7509891ae9 jpg
virbanc 1280x720 jpg
Traditii de Florii jpg
pensie jpg
Fagul imparatului png
ocna mures jpg
Regele Charles  GettyImages jpg
439899984 2637790709761372 8663448278139324788 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net