Fiica lui Mark Zuckerberg va avea un nume ales des de românce. Alegerea inedită luată de patronul de la Facebook

Ultima actualizare:

Mark Zuckerberg nu-și mai încape în piele de bucurie! Oficial a devenit tatăl a trei fetițe! fondatorul și CEO-ul Facebook a anunțat fericitul eveniment printr-o postare de pe rețelele de socializare, ce nume cu totul deosebit care se găsește și în România i-a pus, aflați acum!

Fiica lui Mark Zuckerberg va avea un nume purtat de mulți români
Fiica lui Mark Zuckerberg va avea un nume purtat de mulți români

Mark Zuckerberg și soția sa Priscilla Chan, au anunțat vineri, 24 martie, venirea pe lume a fetiței lor. CEO a postat pe platformele Facebook și Instagram două poze emoționante, într-una apare acesta alături de fetița nou-născut, iar în cealaltă soția sa Priscilla care își ține la piept bebelușul. Mesajul transmis de fondator este cu adevărat emoționat:  „Bine ai venit pe lume, Aurelia Chan Zuckerberg! Ești o mică binecuvântare", se arată în postarea publicată pe Facebook de Mark Zuckerberg. Astfel, vedem că mareele fondator i-a pus celei mici un nume extrem de frecvent și la noi în țară.

Priscilla și fetița nou-născută, Foto: Facebook Mark Zuckerberg
Priscilla și fetița nou-născută, Foto: Facebook Mark Zuckerberg

Potrivit The Independent Zuckerberg și Chan s-au întâlnit pentru prima dată în timp ce așteptau la coadă la toaletă la o petrecere la Universitatea Harvard în 2003. Cei doi s-au căsătorit la data de 19 mai 2012 și au organizat o ceremonie pe care au preferat să o țină secretă. Nunta a fost organizată chiar în curtea din spatele casei lor din Palo Alto, California. Invitaților la nuntă li s-a spus că petrecerea a fost pentru a sărbători absolvirea școlii de medicină a lui Chan, unde a studiat pentru a deveni pediatru. În urma iubirii lor s-a născut o fetiță în anul 2015, iar doi ani mai târziu viața i-a mai binecuvântat cu încă o fetiță. Acum familia pare completă odată cu nașterea celei de-a treia fiice.

Originea numelui

Numele Aurelia este des întâlnit pe meleagurile românești, însă puțini știu că acesta are origini latine. Nu de puține ori au existat mari împărați romani cu numele Aurelius. Acest nume este unul dintre cele mai vechi din lume și înseamnă „cea de aur”. Numele provine cel mai probabil din latinescul „aureus”, care înseamnă „aur” sau „strălucitor”. Acest nume inspiră și duce cu gândul la lumină, bogăție, succes și chiar înțelepciune. Asociat cel mai mult cu împăratul roman Marcus Aurelius, numele este strâns legat de filozofie, intelect și idealuri durabile.

image
image
image
image
image
image
Protest sindicate educatie greva profesori 30 mai 2023 FOTO Inquam photos Octav Ganea
Picnic regele Charles Valea Zalanului 3 iunie 2023 (6) jpg
Imagine WhatsApp 2023 06 03 la 17 52 36 jpg
concediul de odihnă
laboratory 2815641 1280 jpg
mancare jfif