FOTO După 4 ani în Afganistan, acest căţel a fost la un pas de eutanasiere. Un gest incredibil l-a salvat

image
Vidar şi Angie

Angie McDonnel şi-a adoptat colegul de luptă, un căţel soldat, care era la un pas să fie eutanasiat din cauză că începuse să dezvolte simptome posttraumatice.

Angie McDonnel şi Vidar, căţelul erou, au luptat împreună timp de patru ani în Afganistan. În tot acest timp, Vidar a luat parte la foarte multe intervenţii militare alături de Angie.

image
Vidar şi Angie

După patru ani, Vidar a început să prezinte simtome de şoc posttraumatic şi s-a luat decizia ca el să fie eutanasiat, însă a fost salvat de la moarte de partenera sa de luptă.

image
Vidar şi Angie

„Căţelul este un erou şi am ştiut din primul moment în care l-am văzut că unul ca el găseşti o dată la un milion. M-am uitat la el şi mi-am dat seama că are nevoie de dragoste aşa că m-am dus la el şi am început să-l mângâi pe burtică.

image
Vidar şi Angie

Ne-am împrietenit din primul moment şi m-am întristat tare când am realizat că va trebui să ne despărţim. Când am auzit că Vidar va fi retras din acţiune din cauză că se speria am ştiut că trebuie să fac ceva ca să-l ajut. Trebuia să fac ceva ca să fiu sigură că va ajunge într-o familie iubitoare", îşi aminteşte Angie.

bianca dragusanu sofia jpeg
copii andra catalin maruta1 png
img jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
george simion port popular jpg
aspirină frumusețe pixabay
foto 1   Dora Davidescu Temisan JPG
gheorghe turda
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
george simion port popular jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
calendar ortodox 2021 25 iunie sfanta mare mucenita fevronia png
image png
simona halep bucurie jpg
ips teodosie jpg