Genul de femeie care are succes la bărbaţi. Iată ce o defineşte


    Femeia ideală este cea care, deşi nu se străduieşte, atrage atenţia asupra sa când intră într-o încăpere, pentru că are energia pozitivă şi un aer independentfoto: 123RF
Femeia ideală este cea care, deşi nu se străduieşte, atrage atenţia asupra sa când intră într-o încăpere, pentru că are energia pozitivă şi un aer independentfoto: 123RF

Putem spune că fiecare bărbat îşi doreşte o femeie care să îl completeze şi să îl inspire. Dar ce anume caută un bărbat la o femeie cu care vrea să aibă o relaţie serioasă? Ce trăsături de caracter are femeia ideală şi cum ar trebui ea să se comporte?

Bărbaţii sunt fascinaţi de femeile sigure pe ele, care se iubesc şi care se simt bine în legătură cu ele însele. Femeia ideală este cea care, deşi nu se străduieşte, atrage atenţia asupra sa când intră într-o încăpere, pentru că are energie pozitivă şi un aer independent. Desigur, aici nu este vorba despre aroganţă, ci despre stima de sine şi cunoaşterea propriei valori.

Această imagine a femeii atrăgătoare pentru bărbaţi nu prea este compatibilă cu cea a femeii care dă semne de disperare. Dacă vrei să îi arăţi că eşti interesată, evită să îl baţi la cap. Este de ajuns să îi răspunzi la invitaţii atunci când apar, acesta fiind cel mai clar semn că vrei să îl cunoşti mai bine.

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
cub matilda pascal cojocărița png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
mariana moculescu jpg
cub gabriela marin denise pilafai png
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
Madonna FOTO Instagram
 dmitri rogozin sursa facebook
image
image
image
image
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
cub cred în românia animat gif
Politia din Muntenegru FOTO Shutterstock jpg
cum se epilau femeile in antichitate jpg
Joshua Cooper jpg
sarcina in vis jpg