Iluzia optică pe care o rezolvă 10% dintre persoane. Găsește ursul panda din imagine, în mai puțin de 9 secunde

Ultima actualizare:

Testele IQ reprezintă cea mai rapidă modalitate pentru persoanele care vor să își testeze coeficientul de inteligență. Deseori, diverse teste pregătite în acest sens reușesc să le ajute să își evalueze bagajul cunoștințelor.

Iluzie optică / foto: jagranjosh.com
Iluzie optică / foto: jagranjosh.com

Astăzi vă prezentăm unul dintre cele mai interesante teste de inteligență. Tot ceea ce trebuie să faceți este să observați animăluțul panda care este ascuns printre oameni. Doar 10% dintre oameni pot descoperi panda ascuns printre oamenii din imagine, în 9 secunde.

Iluzia optică ce a dat multe bătăi de cap internauților 

Provocarea zilei de astăzi constă în rezolvarea unei iluzii optice menite să te ajute să îți dezvolți atenția și gândirea. 

O iluzie optică reprezintă o imagine năucitoare, extrem fascinantă, care își schimbă forma, a unui obiect, a unui desen sau a unei persoane, care pune la încercare modul în care creierul percepe lucrurile. Trebuie să fi văzut multe tipuri de iluzii optice, cum ar fi iluziile fizice, fiziologice și cognitive pentru a ajunge în punctul în care poți rezolva rapid astfel de teste de inteligență.

Studiile arată că iluziile optice fac parte și din domeniul psihanalizei, care aruncă lumină asupra modului în care percepeți lucrurile, motiv pentru care creierul multor oameni tinde să aibă nevoie de mai mult, sau mai puțin timp, pentru a rezolva o astfel de provocare. 

Iluzia optică prezentată mai sus este construită ca un puzzle ce poate fi rezolvat atât de copii, cât și de adulți. În fotografie puteți observa un grup de studenți format din băieți și fete. Cu toate acestea, un panda se ascunde printre oamenii din imagine.

Provocarea „Găsiți panda în acest grup de studenți” îți antrenează creierul să fie mult mai atent și mai receptiv la stimulii exteriori. Studiile au demonstrat faptul că doar 10% dintre oameni pot găsi panda ascuns în această imagine. Dacă până acum nu ați reușit, răspunsul îl găsiți în imaginea de mai jos. 

Rezolvarea iluziei optice / foto: jagranjosh.com
Rezolvarea iluziei optice / foto: jagranjosh.com

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furtuna ploaie soare canicula FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
lavanda 1 jpg
telefon jpg
mancare de fasole verde jpeg
Cartofi prajiti Foto shutterstock 782040517 jpg
femeie vara rochie inflorata shutterstock 77805982 jpeg
reguli noi aeroport jpg
image png
vaza flori jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net