Îţi cauţi un loc de muncă? Uite unde te poţi angaja!

Dacă te ali în căutarea unui loc de muncă în ţările din Uniunea Europeană, în această toamnă ai toate şansele să te angajezi. Joburi vei găsi mai ales în Germania, Franţa, Croaţia şi Norvegia. Iată care sunt cele mai solicitate meserii şi ce condiţii trebuie să îndeplineşti!

În Germania se caută şoferi

Trei posturi de şoferi aşteaptă să fie ocupate în Germania. Activitatea presupune expedieri regionale între localităţile Offenburg şi Rastatt. Cerinţe: permis de conducere camion, experienţă în manipularea containerelor constituie un avantaj, capacitatea de a lucre independent, amabilitate şi flexibilitate. Trebuie să cunoşti limba germană nivel B1/B2. Contractual de muncă este permanent, cu perioadă de probă. Se lucrează 150-160 de ore pe lună. Salariul oferit este în funcţie de calificare şi experienţa profesională. Trimite un CV în limba germană la adresa zlippai@acrobat-personal.de, în atentia d-lui. Zoltan Lippai, cu specificarea nr. de referinţă “10000-1146141270-S, Fahrer”. Termenul de depunere a CV-urilor este 2 octombrie 2016. 

În Franţa se caută personal hotelier

Firma franceză GSI din localitatea Val de Marne a scos la concurs un post de asistent director hotel, recepţioner şi asistent manager. Dacă optezi pentru postul de asistent director hotel, trebuie să ai experienţă de minimum cinci ani pe un post asemănător şi să ştii limba franceză. Salariul este de 1900 – 2100 euro pe lună, iar durata contractului este pe perioadă nedeterminată. Aceeaşi firmă are disponibil şi un post de recepţioner. Ţi se cere experienţă de un an pe un post similar şi trebuie să ştii limbile engleză şi spaniolă. Salariul este de 900 de euro lunar, iar durata contractului este pe perioadă nedeterminată. La concurs este scos şi un post de asistent manager. Ţi se cer experienţă doi ani şi cunoaşterea limbii franceze. Vei primi un salariu între 1900 – 2200 euro. Trimite CV-ul la adresa gsi.depthotel@gmail.com. Termenul limită de depunere a candidaturilor: 1 septembrie 2016. 

Zugravi pentru Norvegia

Dacă eşti zugrav, îţi poţi găsi de muncă în Norvegia. În localitatea Bergen sunt 6 posturi libere. Cerinţe: certificat de calificare, experienţă în domeniu, cunoaşterea metodelor de lucru norvegiene, în special în tencuieli interioare, abilitatea de a planifica şi de a lucra structurat. Trebuie să ştii limba engleză bine sau o limbă scandinavă. Salariul este între 18 – 20 de euro brut pe oră. Vei primi ajutor în găsirea unei cazări, haine de lucru şi instrumentele necesare, asigurări inclusive pentru pensie, asistenţă cu privire la fiscalitate, cont bancar şi înregistrare la poliţie. Contractual de muncă este permanent cu o perioadă de probă de 14 zile. Trimite CV-ul în limba engleză la adresa cv@skpersonell.no. Termenul de depunere a candidaturilor este 31 august 2016.

Instalatori pentru Croaţia

În Croaţia, în localitatea Mackovec, există două posturi de instalator sanitar. Descriere: se vor efectua lucrări de montaj instalaţii sanitare şi de scurgere, montarea ţevilor prin sistemul de presare. Persoanele angajate vor fi detaşate în diferite localităţi din Germania. Se lucrează 8 ore pe zi şi numai în schimbul 1. Cerinţe: trebuie să cunoşti limba germană nivelul A2. Salariul este între 7 – 11 euro net pe oră, în funcţie de calificare. Cazarea şi transportul la locul de muncă sunt asigurate dea angajator. Contractul este pe perioadă determinată de 6 luni, iar apoi se va încheia un contract permanent. Trimite CV-ul în limbile engleză sau germană la adresa zgradarskatehnika@gmail.com.  Termenul de depunere a candidaturilor: 2 septembrie 2016. 

cub horoscop supărare png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub horoscop iertare png
Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
Cuplu care doarme in pat - pijamale FOTO Shutterstock
1 femeie cu accesorii jpg jpeg
Icoana Basilica ro webp
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 7 februarie sfantul partenie png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Icoana Basilica ro webp
Papa Francisc Captură video jpg
Marile lanțuri de magazine spun că nu duc lipsă de alimente jpeg
zura jpg