M-a înșelat cu prietena mea. Să-l iert?


    Scrie-ne  ce probleme  ai în amor
Scrie-ne ce probleme ai în amor

Andra are o căsnicie de opt ani, dar a aflat că soţul o înşală şi nu ştie ce să facă.

mă numesc Andra şi sunt din Galaţi. Sunt căsătorită de 8 ani şi recent am trăit dezamăgirea vieţii mele. Într-o zi, fiind cu treabă în oraş, l-am surprins pe soţul meu de mână cu cea mai bună prietenă. În acel moment, şocul a fost atât de puternic încât nu am ştiut cum să reacţionez şi nici nu am avut curaj să-i înfrunt. De atunci, viaţa mea s-a schimbat total. Ce să fac să pot merge mai departe, cum să-i spun soţului că l-am văzut cu cea mai bună prietenă în care aveam încredere deplină? Ce ar trebui să fac în situaţia asta, fiindcă nu pot să mai trăiesc în minciună?”

Dragă Andra, am citit cu mare interes scrisoarea ta şi îţi mărturisesc sincer că nu mi-aş dori să trăiesc vreodată o asemenea experienţă.

Aşa cum ai spus şi tu, este foarte dificil să reacţionezi şi să iei o decizie, mai ales că în această poveste nu este implicat doar soţul tău, ci şi prietena ta cea mai bună. Dar, indiferent de situaţie, la un moment dat va trebui să stai de vorbă cu soţul tău pentru a-i cere o explicaţie. Cu cât vei prelungi mai mult acest moment, îţi vei face mai mult rău ţie şi, implicit, relaţiei de cuplu. Pentru orice femeie este dureros să afle că a fost înşelată de persoana pe care o iubeşte şi cu care a pornit la drum.

Şi cu atât mai dezamăgitor este faptul că nu te-a înşelat cu orice femeie, ci cu prietena ta cea mai bună. Trădarea e un lucru care nu poate să iasă din minte şi suflet atât de uşor şi din acest motiv te înţeleg foarte bine când spui că nu ştii cum să faci să ieşi din situaţia asta. Tentaţia este foarte mare pentru oricine, mai ales când în relaţia de cuplu apar probleme şi începe aşa-zisa criză. Prietena ta bună cred că ţi-a fost prietenă adevărată până în momentul în care i-a căzut cu tronc soţului tău. Sfatul meu este să nu mai amâni momentul pentru nimic în lume şi să stai de vorbă cu soţul tău şi cu prietena ta. Ascultă-i pe amândoi, dar fă exact ceea ce crezi că este mai bine pentru tine. Iar dacă vrei cu adevărat să mai rămâi alături de soţul tău, luptă pentru ceea ce este al tău.

cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
cub lia bugnar png
george burcea lurch jpg
horoscop jpg
cub Andreea Perju png
celine dion jpeg
Meghan Markle, Prințul Harry 4  sursa   Profimedia jpg
cub andrele png
image
image
image
image
image
image
Buzau 1 jpg
parlamentul european profimedia  jpg
calendar ortodox 2021 9 decembrie sfintii ioanchim si ana zamislirea fecioarei maria jpeg
cub niculae bădălău png
cub lensa animat gif
cub camelia șucu (1) png