Nici moartea nu i-a despărțit! Doi bătrânei de 100 de ani, soț și soție, s-au stins în aceeași zi

„Împreună la bine și la rău, până când moartea ne va despărți” – asta își jură îndrăgostiții în ziua nunții, iar un cuplu din Ohio s-a ținut de cuvânt! June și Hubert Malicote, ambii în vârstă de 100 de ani, au murit în aceeași zi, la distanță de câteva ore unul de celălalt.

Hubert și June au fost înmormântați împreună (Foto: captură video)
Hubert și June au fost înmormântați împreună (Foto: captură video)

Citește și: Un gest care arată ce este iubirea. Poza de 1 milion de like-uri

N-au putut sta departe unul de celălalt

Nu au putut sta separați, susține familia. Centenarii erau căsătoriții de 79 de ani și au murit săptămâna trecută. Fiul lor, Sam (76 de ani), a povestit că mama lui s-a simțit foarte rău în weekendul de după Ziua Recunoștinței și a fost internată în spital.

Pentru că dragostea vieții lui s-a îmbolnăvit, starea de sănătate a lui Hubert a început să se deterioreze rapid. La rândul său, bătrânul a fost internat, în același spital cu June. Au stat în paturi alăturate, s-au ținut de mână până în ultima clipă, iar cinci zile mai târziu, pe 30 noiembrie, bărbatul a pierit în somn. După câteva ore, soția lui, June, l-a urmat în moarte.

Vezi și: Ce iubire! După 59 de ani de căsătorie, și-au dat ultima suflare în aceeași zi

Sam a mărturisit că părinții săi nu s-au certat niciodată serios și că au ales „să plece împreună în lumea de dincolo, după o viață lungă și fericită”.

„Au plecat împreună. Mă simt trist, dar nu ar trebui. Cine se poate aștepta să aibă norocul să aibă o astfel de viață?Au trăit împreună o viață lungă și fericită și au fost devotați lui Dumnezeu și familiei lor”, a declarat Sam, pentru Dayton Daily News.

Iată și: Tragedie pe E 70! Doi frați au murit în aceeaşi zi, în accidente rutiere similare

June și Hubert au fost înmormântați împreună

Hubert și June s-au cunoscut în 1941, la o slujbă bisericească și s-au căsătorit un an mai târziu, când ambii aveau 20 de ani.  „Când am văzut-o, am spus că ea va fi aleasă”, a povestit Hubert, în urmă cu ceva timp. După cel de-Al Doilea Război Mondial, ei s-au mutat din Kentucky în Hamilton, Ohio, acolo unde au trăit pentru tot restul vieții. Hubert a lucrat la compania Diebold Inc., în timp ce June a fost casnică, ocupându-se de creșterea copiilor.

„Nu am avut nicio ceartă. Nu vrei să-l rănești niciodată pe cel pe care îl iubești.”, a mărturisit bătrâna în iunie, atunci când cuplul a împlinit 79 de ani de căsnicie. June și Hubert au avut împreună trei copii, șapte nepoți și 11 strănepoți.

Află mai multe despre: Cum poți să trăiești peste 100 de ani? Un celebru medic român a dezvăluit secretul

Nu am trecut prin viață fără probleme, dar nu am avut grijă unul de altul”, a spus Hubert. „Dacă există controverse, s-ar putea să trebuiască să pleci câteva minute. Apoi revii și schimbi subiectul sau îl rezolvi.” După aproape opt decenii de căsătorie, Hubert nu și-a putut imagina viața fără June, ceea ce a fost dovedit în ziua în care s-au stins. Hubert a spus cu câteva luni înainte: „Este ca și cum dacă nu suntem împreună, echipa s-a destrămat”.

Au plecat din lumea această înconjurați de cei dragi. „I-am citit scripturi mamei noastre și i-am dat permisiunea să-și continue destinul și să se ducă la tati”, a spus Jo, fiica lor. Cuplul din Ohio a trăit cu adevărat o poveste de dragoste ca în filme. Ei au fost înmormântați împreună, joi, într-un cimitir din Hamilton.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton  Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
tanar mort valcea jpg
Kate Middleton Trooping The Colour Foto Profimedia (8) jpg
animale companie istock jpg
profet india razboi jpg
mancare pisica compressor 1200x800 jpg
Concert Coldplay Bucuresti 02 foto Denis Grigorescu jpeg
Tigaie - bucatarie - mancare - gatit FOTO Shutterstock
card1 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net