O client─â a dat ├«n judecat─â compania de la care ├«╚Öi achizi╚Ťionase vibratorul ╚Öi a c├ó╚Ötigat

simeon stalpnicul png
O companie producătoare de vibratoare dată în judecatăFoto: Arhiva personală

O companie produc─âtoare de vibratoare va scoate din buzunar pu╚Ťin peste 2,9 milioane de dolari, dup─â ce a monitorizat ilegal activitatea sexual─â a clien╚Ťilor ╚Öi a fost dat─â ├«n judecat─â de c─âtre o client─â nemul╚Ťumit─â.

Standard Innovation Corp, o companie canadian─â, ce produce vibratorul inteligent ÔÇŁWe-VibeÔÇŁ a acceptat s─â pl─âteasc─â o sum─â uria╚Ö─â drept daune clin╚Ťilor nemul╚Ťumi╚Ťi de faptul c─â dispozitivul colecta diferite informa╚Ťii, f─âr─â acordul lor. Scandalul a izbucnit dup─â ce o client─â a dat ├«n judecat─â compania, pe motiv c─â datele ei personale, ├«mpreun─â cu informa╚Ťii despre cum folose╚Öte produsul, au fost colectate, f─âr─â m─âcar s─â fie ├«ntrebat─â, relateaz─â Go4it.

Procesul a fost deschis ├«n statul Illinois din Statele Unite ale Americii, c├ónd femeia a m─ârturisit c─â i-au fost colectate date cu caracter personal, despre modul ├«n care seteaz─â vibratorul. Ce tip de vibra╚Ťie folose╚Öte, data la care a folosit produsul, ├«mpreun─â cu adresa de email au fost str├ónse ├«ntr-o baz─â de date a companiei.

Standard Innovation a publicat un anun╚Ť ├«n care ├«╚Öi cerea scuze ╚Öi recuno╚Ötea, ├«n mod oficial, c─â anumite date au fost colectate, cu scopul ├«mbun─ât─â╚Ťirii produselor, dar utilizatorii nu sunt afecta╚Ťi ├«n niciun fel ╚Öi nici nu pot ╚Öi identifica╚Ťi, deoarece datele sunt agregate. Modelul We-Vibe 4 Plus dispune de o aplica╚Ťie dedicat─â smartphone-urilor ╚Öi poate fi controlat de la distan╚Ť─â prin intermediul internetului.

bianca dragusanu sofia jpeg
copii andra catalin maruta1 png
img jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
aspirin─â frumuse╚Ťe pixabay
gigi becali jpg
image png
ana barnoschi4 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
laceanu 1 415551511 jpeg
calendar ortodox 2021 25 iunie sfanta mare mucenita fevronia png
image png
simona halep bucurie jpg
ips teodosie jpg
foto1 front spion profimedia jpg