Orgasmul în somn la femei. Poate să apară fără să fie nevoie de stimulare fizică

Ultima actualizare:

    Numărul femeilor care se bucură de această plăcere neaşteptată este mai mare decât al celor care au orgasm normalFoto: Shutterstock
Numărul femeilor care se bucură de această plăcere neaşteptată este mai mare decât al celor care au orgasm normalFoto: Shutterstock

Reprezentanţii sexului puternic sunt cei mai vizaţi când vine vorba de orgasme în timpul somnului, dar află că şi femeile pot avea parte de un astfel de privilegiu. Pentru unele femei, e mai ușor să aibă orgasme în somn decât atunci când sunt treze.

Orgasmul în somn este un fel de cadou din partea creierului. Este un semn că libidoul și fanteziile sexuale funcționează cum trebuie. Nu ar trebui să te simți vinovată că îl ai, chiar dacă visul erotic care a însoțit orgasmul în somn a avut și elemente ciudate. Visele sunt simbolice, nu trebuie să le iei ca atare.

Numărul femeilor care se bucură de această plăcere neaşteptată este mai mare decât al celor care au orgasm normal, în timpul fiecărei partide de sex. De exemplu, unele femei nu sunt capabile să ajungă la orgasm cu un partener sexual sau atunci când se masturbează, dar pot să-l experimenteze în somn, când nu mai sunt stresate și anxioase. Ceea ce este cu adevărat interesant la orgasmele în timpul somnului este că apar fără să fie nevoie de stimulare fizică.

Chiar nu ţi s-a întâmplat niciodată să visezi că ai orgasm şi de fapt să ai şi în timp real? Să te trezeşti transpirată, puţin extenuată, cu o respiraţie sacadată şi cu impresia că ai avut un vis extrem de real? De cele mai multe ori, visele erotice şi orgasmele în somn apar după ce o femeie îşi începe viaţa sexuală, datorită imaginaţiei mult prea bogate ''in domeniu'', însă nici femeile mai puţin experimentate nu sunt scutite de o astfel de experienţă. O simplă întâlnire romantică poate aprinde scântei şi poate da frâu liber celor mai nebunatice fantezii nocturne.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net