Părea că se reculege într-un cimitir. Detaliul înfricoșător surprins

Ultima actualizare:

    Un fotograf a surprins o femeie misterioasă îmbrăcată în negruFoto Getty
Un fotograf a surprins o femeie misterioasă îmbrăcată în negruFoto Getty

Un fotograf a surprins într-un cimitir din Statele Unite silueta unei femei misterioase îmbrăcată în negru. Năluca a stat câteva momente în dreptul unui anumit mormânt fără a face vreun zgomot, după care a dispărut la fel de rapid cum a apărut.

Potrivit Aol.com, fotograful David Joles, de la Minneapolis Star Tribune, a fost uimit când a surprins pe obiectiv o imagine în care a apărut o femeie îmbrăcată în negru. Cimitirul era complet înzăpezit, învăluit într-un decor alb, astfel că nu își explică de ce nu a putut să o observe la timp.

Femeia a apărut în mod misterios, fără a fi observată
Femeia a apărut în mod misterios, fără a fi observată

“Parcă aș fi fost vrăjit. Nu a stat acolo prea mult timp, iar apoi, următorul lucru pe care mi-l amintesc a fost că aceasta a plecat. Am fost uimit de ceea ce am văzut”, a mărturisit fotograful.

Fascinat de peisajul înzăpezit, David a decis să realizeze câteva fotografii în Cimitirul Național Fort Snelling, care părea pustiu și liniștit. Fotograful consideră că vremea nu era prielnică pentru ca cineva să vină într-o vizită la mormântul unei persoane dragi.

David era atent la modul în care făcea pozele, încercând să surprindă o încadrare cât mai bună a peisajului, când femeia îmbrăcată în negru i-a apărut în obiectiv. El spune că aceasta ar fi coborât dintr-un vehicul pe care nici nu-l observase – deși era imposibil să nu observe o mașină în mijlocul acelei zăpezi abundente și într-o atmosferă extrem de liniștită. “Următorul lucru pe care mi-l amintesc este că femeia s-a urcat înapoi în mașină, a condus mai departe și totul s-a terminat.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net