Planta pe care e bine să o ai în casă în luna decembrie. Atrage banii, sănătatea și iubirea

Au mai rămas doar câteva zile până când începe luna sărbătorilor, a magiei și a frumosului. Nu putem lăsa ca decembrie să treacă fără să avem în casă o plantă care nu face altceva decât să aducă multă prosperitate și abundență.

Plantele care sunt recomandate să le avem în casă de sărbători / foto: Pixabay
Plantele care sunt recomandate să le avem în casă de sărbători / foto: Pixabay

Crăciunița, căci despre ea este vorba, este planta nelipsită din casa românilor în luna sărbătorilor. Se spune că bradul este primul care trebuie să marcheze magia sărbătorilor, urmat apoi de Crăciuniță, o plantă care este deja arhicunoscută. 

Lidia Fecioru ne vorbește despre importanța acestei plante 

Unul dintre cei mai renumiți bioenergoterapeuți ai acestei țări ne-a obișnuit deja cu informații prețioase pe care ni le pune la dispoziție în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3

Lidia Fecioru a dezvăluit care sunt plantele pe care trebuie să le avem în locuință în preajma sărbătorilor, dacă vrem să atragem bunăstarea și prosperitatea. 

Crăciunița este planta care înflorește doar în perioada Crăciunului. 

„Se spune că bradul trebuie să fie în casă, iar Crăciuniţa este a doua. Bradul este magia sărbătorii, este simbolul sărbătorii. La mine este o tradiţie şi bradul se face astăzi, pe 24 decembrie. Nu se face bradul înainte.

Măcar o crenguţă. Ceva pe uşă, ceva tot trebuie să fie.

Florea Crăciunului este o altă plantă şi este la modă acum. Se poate dărui cu toată dragostea. Vâscul este din tradiţia noastră şi aduce abundenţă.

Mai există o plantă care are nişte pomişoare roşii. La noi se pune această plantă tot pentru abundenţă şi noroc. Era planta care era mereu de Crăciun, pusă pe masă, pusă într-o vază. Era pentru prosperitate.

De obicei, Crăciuniţa nu înfloreşte decât în perioada Crăciunului. Ştie Universul cum să le facă. Noi suntem mici şi neputincioşi”, a dezvăluit aceasta. 

Crăciunița, planta pe care trebuie să o avem în casă în luna decembrie / foto: Pixabay
Crăciunița, planta pe care trebuie să o avem în casă în luna decembrie / foto: Pixabay

Cele mai interesante tradiții și superstiții pentru ziua Crăciunuluin

Odată cu discuția referitoare la plantele pe care trebuie să le avem în casă în luna decembrie, Lidia Fecioru a atins un alt subiect de mare interes: tradiții și superstiții în ziua de Crăciun

„În ziua de Crăciun, să nu uităm, când mergem la slujba de la biserică, să avem un bănuţ în buzunar pe care să îl punem în portofel lângă bănuţii noştri să ne aducă bănuţi.

Şi în noaptea de Sfântul Vasile să nu uitaţi să faceţi acest lucru. Dimineaţă, pe 1 ianuarie, tot la fel. Să aveţi bănuţul în buzunar când începe anul. Şi îl păstrăm acolo în portofel.

În această perioadă, oamenii devin mai buni, deşi mi-aş dori să fie mereu buni. De fiecare sărbătoare, fie că este Paştele, Crăciunul, să ne îmbrăcăm frumos, să trăim clipa, să ne bucurăm de aceste clipe frumoase pentru că sunt unice”, a mai spus bioenergoterapeutul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Epava Titanicului (© NOAA / Institute for Exploration / University of Rhode Island / Wikimedia Commons)
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net