Povestea unei femei prinsă între soţ şi amant „Am crezut în poveşti cu zâne”

Scrisoarea unei femei prinsă între soţ şi amant
Scrisoarea unei femei prinsă între soţ şi amant

Cele mai multe femei implicate într-o relaţie de lungă durată pot avea senzaţia la un moment dat că nu mai sunt dorite şi admirate suficient de partenerul de viaţă şi din acest motiv sunt tentate să aibă aventuri. Însă sunt situaţii când aceste escapade le pot lăsa cu un gust amar. Iată povestea unei femei prinsă între soţ şi amant.

"Dragă Ioana,

Sunt măritată de 10 ani şi am un băiat. Locuiesc la bloc cu părinţii mei, soţul fiind plecat în străinătate. Cu trei ani în urmă s-a mutat cu chirie un bărbat divorţat împreună cu fiul său. M-am îndrăgostit de el, cum nu m-am îndrăgostit niciodată în viaţa mea. Mult timp am refuzat să am o relaţie cu el, dar în cele din urmă am cedat.

Nopţile nu le mai puteam dormi din cauza sentimentului de vinovăţie că mi-am înşelat soţul. Mama mea era înnebunită că am o relaţie cu un alt bărbat, atâta timp cât eu eram măritată. Acest om după două luni m-a cerut de nevastă, eram şocată. Nu am acceptat, mi se părea prea repede şi i-am explicat că nu se poate că avem doi copii şi să mai avem răbdare.

El zicea că putem trece peste orice pentru că ne iubim mult. A trecut timpul şi a venit soţul meu acasă. S-a purtat foarte frumos nebănuind ce grozăvie se petrece. Nu am putut să-i spun ceea ce se întâmplă. După un timp s-a reîntors în străinătate acolo unde muncea. Eu am continuat ca o nemernică să-l înşel. Nu înţeleg ce se întâmplă cu mine, am fost crescută cu ideea că trebuie să te măriţi virgină.

Culcându-mă cu acest bărbat am sperat că mă va iubi mereu şi mă va aprecia că mi-am înşelat soţul pentru el. Am crezut în poveşti cu zâne. Timpul a trecut şi am dus povara asta trei ani. El suna când avea nevoie, eu îmi doream în fiecare zi. Când era bolnav, eu eram prezentă, îi cumpăram pastile din banii mei fără să cer nimic în schimb.

Eu aş fi vrut să ne mutăm împreună, dar el mi-a spus că nu ştie ce se întâmplă cu el, mă iubeşte mult, dar nu se poate însura. Eram şocată, mă ceruse după două luni de când ne-am cunoscut şi după trei ani în care ne-am ataşat atât de mult, el pendula.

O situaţie care m-a dat pe spate şi care nu îmi dă pace s-a întâmplat acum ceva vreme. Vă rog, să mă ajutaţi să-mi explicaţi ce fel de om poate fi acest bărbat care m-a transformat într-o epavă.

Soţul meu a venit în decembrie. Cum amantul nu mă mai suna, nu mai dădea doi bani pe mine, m-am hotărât să refac sentimentele pentru soţul meu. Însă, dintr-o dată, când a aflat că s-a întors bărbatul meu acasă, a început să sune, să-mi spună că mă iubeşte şi că vrea să mă vadă. Risca o ceartă şi un scandal foarte mare pentru că noi stăm pe aceeaşi scară.

Am crezut că mă iubeşte la superlativ, iar dorinţa de a fi cu el a reînviat. Însă iar m-am fript. După ce a plecat soţul meu a intrat într-o stare latentă. Nu îmi scria mesaje şi nu mă mai suna. Îl irita când eu îl sunam, deşi eu vroiam să văd dacă îi este bine.

Într-o zi tatăl meu a început să priceapă că între mine şi vecin este o legătură. M-m gândit să nu îl oprească şi să iasă o nenorocire.

M-am dus la amant şi i-am propus să dăm cărţile pe faţă, să ne mutăm împreună. El foarte senin mi-a spus să nu mai vin la el. Eu am înţepenit, îmi doream să-mi spună că mă iubeşte şi că nu poate să renunţe la mine. Chiar mai mult mi-a zis că joc teatru şi m-a dat afară din casă. Am rămas paralizată gândindu-mă că puteam să las copilul fără tată, despărţindu-mă.

Ce fel de om este? Cum este posibil să-ţi baţi joc de cineva pe care îl iubeai cu trei săptămâni în urmă?"


    Scrisoarea unei femei prinsă între soţ şi amantfoto: Click!
Scrisoarea unei femei prinsă între soţ şi amantfoto: Click!

Dacă ai o problemă în amor şi vrei sfatul sex-expertei, scrie-ne la adresa str. Fabrica de Glucoză nr. 21, sector 2, Bucureşti, menţionând pe plic “pentru Ioana”, sau pe e-mail sex@click.ro.

cub camelia șucu (1) png
cub lia bugnar theo rose png
cub ioana nastase png
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
Horoscop zilnic 31 mai 2022 jpg
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
ispite masculine insula iubirii sezonul 6 jpg
accident pasajul unirii 6 decembrie 2022 (7) png
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 7 decembrie sf filofteia de la arges icoana de sorin vintzeanu jpeg
accident pasajul unirii 6 decembrie 2022 (7) png
index jpg
mititelu jr 3 jpg
cap Charles III   GettyImages 1243368615 jpg
vremea polei jpeg