S-a sinucis, la 11 ani, pentru că "nu era suficient de frumoasă": «Fetele drăguţe nu mănâncă»

simeon stalpnicul png
Milly nu se considera frumoasă şi a decis să se sinucidăFoto: Instagram

Sinuciderea este un fapt social care începe să fie întâlnit în grupuri de vârstă din ce în ce mai fragede. O fetiţă de 11 ani din Dublin a decis să îşi pună capăt zilelor pentru că nu se considera suficient de frumoasă . Gestul ei este unul care a şocat o lume întreagă. Fetiţa a ţinut un jurnal în care îşi scria gândurile sumbre şi obişnuia să se automutileze constant.

O fată de 11 ani din Dublin, nemulţumită de aspectul pe care îl avea, a decis să îşi pună capăt zilelor la scurt timp după ce a vorbit despre planul său sumbru pe contul său personal de Instagram, potrivit mirror.co.uk. Milly Tuomey ţinea un jurnal al sinuciderii şi, cu puţin timp înainte de a se sinucide şi-a scris pe braţ cuvintele "Fetele frumoase nu mănâncă" folosindu-se de un pix. "Milly era o fiinţă iubitoare, sănătoasă, foarte frumoasă" au fost cuvintele părinţilor îndureraţi. În luna noiembrie, 2015, Milly scrisese pe Instagram un mesaj prin care îşi anunţa sutele de prieteni virtuali că va muri la o dată anume. Părinţii au fost alertaţi de sora ei mai mare şi de către conducerea şcolii. Au dus-o pe Milly la psiholog, iar fetiţa şi-a exprimat dorinţa de a muri cât mai repede pentru că nu se considera suficient de frumoasă.

simeon stalpnicul png
Milly a şocat o lume întreagă prin gestul său Foto: Instagram

Psihologul i-a recomandat să înceapă terapia, iar părinţii fetei au fost de acord cu ideea. Câteva luni mai târziu, pe 1 ianuarie 2016, familia a mâncat cina împreună şi a decis să se uite la un film. Sub pretextul că filmul o plictisea groaznic, Milly a părăsit încăperea şi s-a retras în camera ei, unde şi-a tăiat venele. A fost dusă de urgenţă la spital, dar medicii nu i-au putu salva viaţa.

Psihiatrul de copii Antoinette D'Alton explică faptul că un număr din ce în ce mai mare de copii este fascinat de ideaa sinuciderii şi că, în Irlanda sunt întâlnite astfel de cazuri în rândul celor care abia au împlinit 7-8 ani.

FotoJet jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Anamaria Prodan jpg
Reghe, botez Liam jpg
ferentz iohannis  jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
simley si marius jpeg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
Referendum în Donbas  Ilustrație a portalului EU vs Disinfo jpg
Depp și avocata lui
image
image
image
image
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
calendar ortodox 2021 26 septembrie sf neagoie basarab png
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
foto1 jpeg
1231 jpg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg