Săptămâna Modei de la New York, gazda hainelor bizare! Ulitima fiţă, "peruca intimă"

Ultima actualizare:

    Ea este creatoarea bizarei colecţii Foto: Arhivă personală
Ea este creatoarea bizarei colecţii Foto: Arhivă personală

Săptămâna modei e la New York este ocazia cu care cele mai neobişnuite ţinute sunt dezvăluite şi în care imaginaţia nu are limite.Pe scenă au defilat manechine cu imprimeuri florare, accesori bizare şi multe alte articole vstimentare trăsnite. Cea mai bizară apariţie a fost însă cea a modelelor care au purtat peruci în zona intimă.

Perucile vaginale datează din anul 1600. În vremea aceea, doamnele care practicau prostituţia argumentau că le purtau din motive de sănătate. Cel care a readus la viaţă moda perucilor intime este designerul sud-coreean Kaimin. Ea a creat o multitudine de peruci, de culori, dimensiuni şi stiluri diferite pentru ca toate potenţialele cliente să poată alege dintr-o paletă variată.

Designerul a vorbit cu mândrie despre creaţia sa şi a descris-o pentru cei care sunt curioşi de utilitatea ei în vremea actuală. "Perucile au fost confecţionate pentru a ajuta la armonizarea siluetelor", a declarat ea pentru mirror.co.uk. Directorul casei de modă pe care o deţiune designerul a vorbit despre cea care a avut ideea principală în demararea acestui proiect îndrăzneţ. "Colecţia lui Kaimin este amplă şi are ca temă centrală ideea mândriei faţă propriul corp şi sexualitate", au fost cuvintele lui Dale Delaporte.

Aici puteţi vedea creaţiile de la New York Fashion Week aparţinând lui Kaimin

image
image
image
image
image
image
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
castele romania colaj facebook jpg
permis de conducere freepik jpg
tigari, freepik jpg
Donna Urquhart instagram jpg
 ciclon polar romania meteo
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (5) jpg
carne miel shutterstock 234655234 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net