Se pot aplica oje semipermanente pe unghii false? Iată răspunsul experților!

24 septembrie 2021
article img

Unghiile îngrijite sunt esențiale pentru completarea cu rafinament a unei ținute, o dovadă a faptului că te respecți și, totodată, o extensie a cărții tale de vizită. Și, pentru că produsele cosmetice au evoluat considerabil în ultimii ani, cu accesoriile potrivite poți avea manichiura impecabilă, chiar dacă ai unghiile scurte sau casante!

Experții ne spun că, în prezent, există oje semipermanente care se pot aplica fară probleme pe unghiile false și nu mai trebuie să alegi între acestea! Astfel, este rezolvată problema lungimii și a durității unghiei, iar manichiura poate ține până la patru săptămâni, perioadă în care va avea un aspect impecabil!

Unghiile false

Așa cum sugerează și numele, acestea sunt tipsuri atașate pe unghiile naturale pentru a obține lungimea și aspectul dorit. Datorită acestor accesorii, nu mai trebuie să aștepți câteva săptămâni până unghiile ajung la lungimea dorită și le poți avea în doar câteva minute!

Unghiile false pot avea lungimi diferite, fiind perfecte pentru ocaziile speciale la care trebuie să fii cât mai atrăgătoare.

Oje semipermanente

Se pot folosi atât pe unghiile naturale, cât și pe cele false și, dacă sunt aplicate corect, conferă manichiurii o durabilitate de până la patru săptămâni! Mate sau strălucitoare, în culori intense și fascinante sau în nuanțe discrete și romantice, aceste produse de manichiură au cucerit femeile și experții din întreaga lume!

În plus, cu echipamentul adecvat, manichiura cu oje semi, pe unghii naturale sau false, se poate face acum și acasă, rezultatul fiind spectaculos de fiecare dată. Acest lucru este un avantaj considerabil în cazul femeilor active pentru care timpul este prețios.

La Melkior poți găsi toate accesoriile și culorile de oje semipermanente pe care ți le-ai putea dori, astfel încât să iți poți face singură manichiura, ori de cate ori dorești, fară a mai fi necesar să te programezi la un salon de unghii!

De ce merită să folosești oje semipermanente?

article img

Pe lângă faptul că se pot folosi fară probleme și pe unghiile false, fiind durabile și având un aspect profesional, marele avantaj al acestor produse este faptul că se aplică foarte ușor. Astfel, va fi posibil să iți completezi ținuta cu manichiura potrivita, ori de câte ori dorești, fară a mai fi necesar un drum la salonul de unghii.

În ceea ce privește aplicarea unghiilor false, operația este puțin mai dificilă și s-ar putea să preferi să apelezi la un tehnician de unghii. Dar, odată aplicate, te vei putea bucura de ele câteva săptămâni.

Alege să arați fabulos!

Dacă vrei unghii lungi într-un timp record pentru o ocazie specială la care trebui să arăți fabulos, ia în considerare unghiile false și manichiura cu ojele semi! Le poți avea pe amândouă, iar mâinile tale vor arata cu adevărat spectaculos!

Experții spun că astfel unghiile tale sunt protejate și se vor menține sănătoase, iar manichiura va fi atrăgătoare pentru o perioadă îndelungată. Totodată, poți alege dintr-o gamă variată de culori vibrante, modele atractive și finisaje spectaculoase!

În concluzie, datorită produselor de calitate pe care le poți achiziționa de la Melkior, aplicarea de oje semipermanente pe unghiile false este posibilă, sigură și chiar necesară, daca ai unghiile scurte și vrei să obții rapid o manichiură care să atragă admirația tuturor!