Şi-a găsit iubită după 80.000 de întâlniri

simeon stalpnicul png
Niu Xiangfeng îşi caută sufletul-pereche de opt ani, dar de 30.000 de ori a fost refuzat

A ajuns de râsul întregii planete! Niu Xiangfeng, de 31 de ani, este atât de disperat să îşi găsească iubită încât a încercat să agaţe în toate modurile posibile peste 80.000 de femei. În 2013, Niu şi-a făcut primul afiş cu „Vrei să fi iubita mea?” şi a ieşit cu el pe stradă. Rezultatul a fost dezastruos.

Niu Xiangfeng este de departe cel mai ghinionist bărbat din lume. La cei 31 de ani, bărbatul din Beijing a reuşit performanţa de a cere prietenia tuturor fetelor de pe site-urile de matrimoniale funcţionale din China. În 2016, contul lui a fost blocat pentru că „toate fetele tinere care îşi făceau cont erau bombardate de Niu cu cereri de prietenie”.

simeon stalpnicul png
Bărbatul de 31 de ani a fost refuzat de 50.000 de femei numai pe reţelele de socializare

Tânărul care munceşte într-o bucătărie stradală din Beijing, iese seara din casă pentru a încerca să agaţe fetele care merg în cluburi. El se încăpăţânează să se însoare cât mai repede pentru că i-a promis asta tatălui lui, care a murit de cancer acum patru ani. Recent, Niu Xiangfeng a fost intervievat de East China News. Jurnaliştii le-au întrebat inclusiv pe fetele abordate de acesta pe stradă. La întrebarea de ce îl refuză, ele au spus simplu „pentru că e prea disperat, prea agresiv şi prea ciudat atunci când le cere prietenia”. În plus, Niu vânează grupurile de 3-5 fete şi le invită pe rând în oraş. După ce e refuzat, salută politicos şi merge la următorul grup.

simeon stalpnicul png
Xi Liu, de 42 de ani, a acceptat să fie prietena lui Niu mai mult din curiozitate

Recent, însă, în viaţa lui s-a produs un miracol: Xi Liu, o femeie de 42 de ani, care lucrează în industria IT, i-a acceptat prietenia. Când s-a trezit “cu prietenă”, Niu a fost cât pe ce să o alunge şi pe Liu. “Am ţipat ca disperatul, am început să ţopăi şi să fac piruete în plină stradă. Ruşinată, prinţesa inimii mele a lăsat ochii în pământ”, le-a povestit Niu ziariştilor.

Însă, la cât de ghinionist este, bucătarul de 31 de ani este pregătit şi în cazul unui eşec. “Dacă Xi Liu îmi dă papucii, voi reîncepe să agăţ fete la metrou, în gară, pe stradă, în cluburi, în magazine, pe terase sau în parcuri. Nu mă interesează dacă voi fi umilit de peste 100.000 de femei. Important este că la capătul refuzurilor ăstora voi găsi femeia perfectă pentru mine”, a explicat Niu, care susţine că din 50.000 - 60.000 de femei care l-au refuzat în mediul virtual, aproape 2.700 au făcut-o în mai puţin de 60 de minute.

cub theo rose png
Screenshot (539) png
claudia patrascanu copii png
ingrijorare
Kate Middleton (3) jpg
cub mircea bravo png
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
Kate Middleton
Mig 21 Fortele Aeriene Romane sursa roaf ro jpg
bohdan krotevici
image
image
image
image
Meghan Markle și Harry OK Mag (3) jpg
pelerini sf parascheva 4 jpeg
tarom  Mediafax jpg
8 salariu marian godina 5 jpg jpeg
calendar ortodox 2021 07 octombrie serghie si vah jpeg
Kate Middleton