Șocant! Ea este femeia care își bea propria urină de mai bine de 4 ani. La ce anume o mai folosește: „Câteodată are gust de șampanie”

Ultima actualizare:

Unii oameni sunt foarte pretențioși în materie de mâncare și băutură, iar mulți sunt dependenți de a mânca lucruri ciudate. Iar un astfel de caz șocant este chiar o femeie din Colorado, SUA, care își bea propria urină. Timp de patru ani, Carrie (54 de ani) a consumat până la cinci pahare pe zi de urină.

Timp de patru ani, Carrie a consumat până la cinci pahare pe zi de urină (foto: Shutterstock)
Timp de patru ani, Carrie a consumat până la cinci pahare pe zi de urină (foto: Shutterstock)

Cum a început să își bea propria urină?

Cu patru ani înainte de a începe acest „obicei”, Carrie (54 de ani) din Colorado a fost diagnosticată cu cancer de melanom. Nu a vrut să facă chimioterapie, așa că s-a decis să își bea propria urină, o practică străveche. Ba chiar recunoaște că ii este mai ușor să-și bea urina decât să bea apa și susține că are chiar și gust de șampanie.

În cei patru ani, Carrie a consumat până la cinci pahare pe zi, echivalentul unui total de 3406 litri. „Urina mea miroase în funcție de ceea ce mănânc, astăzi are un gust oarecum diferit față de acum patru ani. Uneori e sărat, alteori are gust de șampanie. Poți gusta diferite lucruri care trec prin corpul tău, sunt anumite lucruri pe care nu-mi mai place să le mănânc pentru că nu dau un gust bun.

Îmi place sparanghelul, dar nu-l voi mai mânca, face ca urina să aibă un gust foarte rău”, a declarat ea, potriit tabloidului The Sun. Însă, Carrie nu doar că își bea propria urină ca pe apă, dar o folosește și în scopuri de îngrijire, precum: pe post de pastă de dinți, o tamponează ca tratament sub ochi, își piaptănă părul cu ea, și o folosește chiar ca gel de duș atunci când se spală.

Nu va renunța să își bea propria urină

Și dacă asta nu te uimește, ea își mai toarnă urină în ochi și o folosește pe post de spray nazal, totul în credința că este foarte bine pentru corpul ei. Dar fiica ei Cassie nu este de aceeași părere: „Este într-adevăr cel mai bun lucru pe care trebuie să-l facă pentru a-și ajuta sănătatea să se îmbunătățească? Sunt doar speriată și nu vreau să îmi pierd mama”.

Carrie a fost de acord să viziteze un medic după insistențele fiicei sale. În urma examinărilor, acesta i-a sugerat imediat o biopsie, exprimându-și îngrijorarea cu privire la o aluniță suspectă pe spatele ei. Însă, ea recunoaște că „pierdut încrederea” în medicina tradițională și refuză să pună capăt „terapiei” cu propria urină.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Turmă de zimbri Romania. FOTO The Guardian
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net