Suferă de o boală rară: are doar 4 ani, dar arată ca un bătrân de 80 de ani

image
La doar patru ani, arată ca un bătrân de 80 de aniFoto Daily Mail

Un copil de doar patru ani sufer─â de o boal─â extrem de rar─â, dar necru╚Ť─âtoare care ├«l face s─â ├«mb─âtr├óneasc─â de opt ori mai repede dec├ót un om obi╚Önuit. Oamenii se feresc de el, iar copiii sunt prea speria╚Ťi pentru a se juca ├«mpreun─â cu el.

Bayezid Hossain, originar din sudul Banglade╚Öului, de╚Öi are o v├órst─â fraged─â, prezint─â deja toate tr─âs─âturile fizice, dar ╚Öi psihice ale unui om b─âtr├ón. Boala de care sufer─â se nume╚Öte progeria ╚Öi, cu toate c─â ├«i confer─â o inteligen╚Ť─â mult peste media sa de v├órst─â, ├«i accelereaz─â procesul de ├«mb─âtr├ónire, pun├óndu-i via╚Ťa ├«n pericol, informeaz─â Daily Mail

Mama sa, Tripti Khatun (18 ani) a declarat c─â este uimit─â de c├ót de inteligent este Bayezid, dar i se fr├ónge sufletul atunci c├ónd cede cum arat─â. "Bayezid a ├«nv├ó╚Ťat s─â mearg─â la numai trei ani ╚Öi i-au crescut din╚Ťii dup─â doar trei luni de la na╚Ötere. Dezvoltarea sa fizic─â este complet anormal─â, dar mintal, cu el po╚Ťi avea conversa╚Ťii minunate; este foarte intuitiv la v├órsta lui", a declarat mama b─âie╚Ťelului. 

Atunci c├ónd s-a n─âscut, medicii i-au anun╚Ťat cu p─ârere de r─âu c─â nu exist─â vreun tratament pentru boala micu╚Ťului. Azi, Bayezid nu poate s─â mearg─â la ╚Öcoal─â, dar ador─â s─â se joace cu mingea, s─â deseneze ╚Öi chiar s─â-i strice juc─âriile pentru a le asambla apoi la loc. 

Conform altor cazuri similare, copiii care se nasc cu aceast─â boal─â nu tr─âiesc dec├ót p├ón─â la v├órsta de 13  - 15 ani.

silviu silvius prigoana jpeg
Lucile Randon
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
tonciu prodan reghe jpeg
amber heard atunci vs acum jpg
280952814 1610884362606650 749984686026597387 n jpg
anamaria prodan3 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 26 iunie sf david tesalonic png
silviu silvius prigoana jpeg
E bine în parc, păcat că sunt atâţia ţânţari! jpeg
Lucile Randon
lacul techirghiol apa roz explicatie fenomen constanta 775659 webp
so╚Ťie george simion jpeg