Te-ai săturat să bagi sticla de suc în frigider și să-și piardă acidul? Iată cum trebuie să o pui corect ca să nu se mai întâmple asta

Ultima actualizare:

Pe cât de nesănătoase s-au dovedit a fi băuturile carbogazoase, multe persoane nu pot renunța la consumul acestora. Știm cu toții că gusturile nu se discută, așa că astăzi vă prezentăm un truc extrem de util care ne ajută să păstra mai mult timp o sticlă de suc care a fost deja desfăcută, însă fără a-și pierde acidul. 

Băutură carbogazoasă / foto: Pixabay
Băutură carbogazoasă / foto: Pixabay

Iubitorii de Cola și orice alt tip de suc cu acid se pot bucura acum de aceste băuturi răcoritoare fără a fi dezamăgiți că pierde acidul. Află din rândurile de mai jos cum un truc simplu te poate ajuta să nu te mai confrunți cu o astfel de situație, enervantă de cele mai multe ori. 

Cum trebuie pusă sticla de suc în frigider? 

Pe TikTok, una dintre cele mai utilizate rețele de socializare, un tânăr a devenit viral prin intermediul unui clip vide prin care explică și prezintă un truc care ne ajută să păstrăm cât mai mult timp o sticlă de suc, fără ca acesta să-și piardă acidul. 

Secretul constă în modul în care așezăm sticla în frigider. Mai concret, pentru ca sucul să nu-și mai piardă acidul, tot ce trebuie să faci este să pui sticla cu gura în jos și așa vei putea să te bucuri mereu de o băutură acidulată. 

„Mi-a luat 20 de ani ca să aflu chestia asta! Dacă ai un suc desfăcut, carbogazos, și vrei să-l pui în frigider fără să-și piardă din acid, în loc să o pui normal în frigider (n.r. sticla de suc), pune-o invers și în felul acesta o să-și păstreze mult mai mult din concentrație. 

Când vrei să bei din sticlă dar te deranjează dopul, încearcă să-l pui pe partea cealaltă și acum este mult mai ușor să bei. 

Știai că dacă amesteci puțin griș cu puțină miere, așa o să obții un gomaj 100% natural pe care poți să-l aplici vara asta pentru o piele mult mai fină?” - a spus tiktokerul. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
submarinul titan profimedia jpg
cutremur seismograf depositphotos1 jpg
Dieta mediteraneana - mancare sanatoasa - legume FOTO Shutterstock
Euro dolari lei bancnote bani FOTO Shutterstock jpg
avioane parcate aeroport aterizare avion frankfurt shutterstock 1702941451 jpg
foto1 examen bac jpg
luca italianul 2 k6fi jpg
tigaie depositphotos1 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net