Te deranjează că iubitul tău este pasiv în timpul actului sexual? Iată ce poţi să faci

image
Femeia trebuie să-i spună iubitului ei că ar vrea să încerce şi alte lucruri în pat, dacă este de acordfoto: shutterstock

Multe femei se plâng că partenerul de viaţă nu mai iniţiază partidele de sex, nu se mai implică în timpul preludiului şi este pasiv în timpul actului sexual.

În timp ce alte femei au parte de sex pasional, tu nu reuşeşti să-l scoţi pe iubitul tău din carapace suficient de mult încât să ia el iniţiativa şi să te domine în pat. Din această cauză pot să apară neînţelegeri şi chiar conflicte, care să afecteze relaţia de cuplu.

În această situaţie comunicarea are un rol esenţial. Femeia trebuie să-i spună iubitului ei că ar vrea să încerce şi alte lucruri în pat, dacă este de acord. Dacă partenerul nu se simte confortabil să discute despre sex, femeia poate folosi o altă abordare. Poate introduce treptat un limbaj mai deocheat în timpul actului sexual sau chiar o jucărie erotică, dar care să nu-l intimideze prea tare pe bărbat.

Secretul este ca femeia să pună accent pe cât de bine s-ar simţi dacă ar încerca altceva, dar să nu lase impresia că s-a săturat de actualele poziţii sexuale, că este plictisită sau că nu se mai simte bine când face dragoste. Trecerea trebuie să fie făcută treptat, dar nimic nu trebuie negociat, nu trebuie să se insiste, pentru ca ambii parteneri să se simtă confortabil în pat. Chiar şi cel mai timid bărbat va dori să-i facă pe plac iubitei, dacă va înţelege că prin aceste jocuri erotice relaţia lor va avea de câştigat, că se vor distra şi vor deveni mai apropiaţi.

kate middleton
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
img (3) jpg
anamaria prodan si ionela prodan
cub octavia geamanu marian ionescu png
BeFunky collage (26) jpg
Melania şi Donald Trump
Alin Cocos și Monica Orlanda
Generalul Mark Hertling FOTO EPA-EFE
Deepfake Technology. FOTO Discover Magazine
image
image
image
image
whatsapp  pixabay
calendar ortodox 2021 05 octombrie sf misail daniil turnu jpeg
pexels karolina grabowska 6919956 jpg
belly gdec03de07 1920 jpg
beach 1867017 1920 (1) jpg
Salariu - calcule - facturi - bani - facturi FOTO Shutterstock