Test de inteligență scurt - pune-ți mintea la contribuție

Ultima actualizare:

    Test de inteligență scurtSURSĂ FOTO: playbuzz.com
Test de inteligență scurtSURSĂ FOTO: playbuzz.com

Rezolvă acest test de inteligență scurt pentru a vedea dacă poți face față unor întrebări generale care le sunt destinate unor elevi de școală generală. Sunt mai grele decât ți-ai imagina.

Am conceput un teste inteligență scurt prin care să îți testezi mintea, să o pui la contribuție dar să te și distrezi. Testul de inteligență scurt este mai dificil decât ți-ai imagina, deși sunt întrebări la care un elev de clasa a 4-a știe să răspundă.

Acest test de inteligență conține doar câteva întrebări scurte la care trebuie să răspunzi și vei afla pe loc care este răspunsul corect și dacă îți merge mintea cel puțin la fel de bine ca unui elev de generală.

Test de inteligență scurt - cum se rezolvă

Nu e nimic mai simplu ca rezolvarea acestui test de inteligență scurt. Nu îți ia mai mult de 5 minute, cu toate că unele întrebări o să îți dea bătăi de cap. Mai greu este să nimerești răspunsurile corecte.

Pentru a începe rezolvarea acestui test de inteligență scurt, tot ce trebuie să faci este să apeși mai jos butonul albastru pe care scrie Let's Play. În momentul în care apeși acest buton, întrebările ți se vor afișa în jos, toate.

Rând pe rând, trebuie să iei fiecare întrebare și să alegi dintre cele patru variante de răspuns posibile, cea pe care tu o crezi corectă. O singură variantă de răspuns este cea corectă, nu există răspunsuri multiple.

Întrebările sunt de nivel mediu, sunt probleme de logică și de matematică de școală generală, destul de simple, dar despre care se știe că adulților le pun mai multe probleme decât celor mici.

Test de inteligență scurt - ce să faci la sfârșit

Pe rând, în timp ce dai fiecare răspuns la întrebările care îți apar în josul paginii, vei afla și dacă răspunsul tău este corect. Răspunsurile corecte vor avea culoarea verde, iar cele greșite roșu.

La sfârșitul acestui test de inteligență scurt ți se va afișa și care este numărul total de răspunsuri corecte pe care l-ai dat.

Nu uita ca după ce ai terminat testul să apeși și pe butonul SHARE pentru a le arăta și prietenilor la câte întrebări ai răspuns corect și pentru a se putea și ei testa și a-și pune la încercare mintea, rezolvând acest test.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kovacs jpg
image
image
image
image
image
image
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net