Top 3 cele mai întâlnite accidente care au loc în timpul partidelor de sex


    Cele mai dureroase accidente sexuale au loc din neatenţie sau din dorinţa de a face amor cât mai repedefoto:123RF
Cele mai dureroase accidente sexuale au loc din neatenţie sau din dorinţa de a face amor cât mai repedefoto:123RF

Bărbaţii adoră să facă dragoste, nu este niciun secret, însă de cele mai multe ori recurg la tot felul de gesturi pentru a-şi satisface partenera. Acesta este şi motivul pentru care în momentele cele mai intime au parte de tot felul de accidente, mai mult sau mai puţin dureroase.

Uneori în timpul partidelor de sex se pot întâmpla lucruri care provoacă foarte multă suferinţă. Cele mai dureroase accidente sexuale au loc din neatenţie sau din dorinţa de a face amor cât mai repede.

1. Fractură de penis

Cu siguranţă niciun bărbat nu şi-ar dori să treacă prin aşa ceva. În momentul în care se întâmplă acest accident cumplit, bărbaţii aud o mică trosnitură în timpul actului sexual. Dintr-o dată, penisul se învineţeşte şi devine flasc. Astfel de accidente bizare apar de multe ori in timpul partidelor de sex dure, extrem de pasionale, dacă penisul alunecă din vagin si loveste fie osul pubic, fie regiunea dintre vagin şi anus. De aceea, mai ales că poate fi vorba chiar despre o fractură în toată regula, bărbatul trebuie să se prezinte de urgenţă la spital. Din păcate, este un accident deosebit de grav, aşa că pacienţii vor putea spera să aibă următoare erecţie abia peste cel puţin şase săptămâni.

2. Ruperea prepuţului

Un accident clasic cu dureri extreme, care sunt urmate de sângerări abundente. Acest lucru se întâmplă în momentul în care bărbatul se grăbeşte să-şi satisfacă păartenera şi pune prea multă forţă în acţiune. Singurul remediu este de a merge la spital şi abstinenţă sexuală, pentru o vreme. O intervenţie chirurgicală, numită circumcizie, poate preveni ruperea prepuţului.

3. Penis captivus

Se manifestă prin încleștarea mușchilor vaginali, care prind captiv penisul. Din acest motiv, sângele nu mai circulă în organul genital şi acesta rămâne în erecție. Prin urmare, penisul este imposibil de scos din vagin. În această situație, se ajunge la spital, pentru a se interveni medical. Este nevoie de destinderea mușchilor vaginali.

Survivor Romania webp
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
cub andreea esca png
pexels Horoscop 3 noiembrie
crima londra jpg
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
cub roxana vancea png
image
image
image
image
image
image
Un ofițer de poliție din Londra, violator în serie: David Carrick FOTO Profimedia
Romania moneda euro bancnota zona euro FOTO Shutterstock
castelul bran foto Travelminit
test iq jpg
baza jos (captura video) jpg
crima londra jpg