Trucuri inedite de a lărgi sau strâmta blugii

Nu e nimic mai frustrant decât acel moment în care vrei să îmbraci blugii preferaţi şi constaţi că nu mai intră pe tine. Fie că au intrat la apă, fie ai mai pus tu pe tine un kilogram sau două. Dar nu-i nimic, există metode foarte simple prin care-i poţi lărgi.

Cel mai simplu truc este să pui apă călduţă într-un pulverizator şi să stropeşti bine materialul, uniform. Apoi să-l întinzi cu mâna, în direcţia în care ai nevoie să se lărgească (pe lăţime sau înălţime). O altă metodă este să încerci să lărgeşti pantalonii în baie, la duş. Oricât de bizar ar părea, specialiştii citaţi de Daily Mail susţin că dacă intri îmbrăcat într-o cadă cu apă călduţă şi stai acolo câteva momente, ţesătura se lasă exact cât e nevoie.

Pe de cealaltă parte, dacă blugii s-au lărgit prea mult, poţi să-i strâmtezi tot cu ajutorul apei. Pune-i la spălat la o temperatură cât mai ridicată, iar ei vor „intra la apă”. Pentru rezultate şi mai bune, nu folosi balsam. După spălare, dacă ai o maşină de spălat cu uscător, setează un program de uscare cu temperatură ridicată şi materialul se va strâmta şi mai mult. Se pare că această metodă de uscare dă rezultate mult mai bune decât prin uscare clasică, la aer liber. Partea proastă este că, după o singură purtare, blugii se pot lărgi din nou. În cazul acesta, o metodă mai eficientă pe termen lung este strâmtarea la croitor.

Rares Prisacariu 3 Romanii au talent foto Pro TV jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
serban pavlu captura podcast la mijloc jpg
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
Charles, William și Harry jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
cub Costin Craioveanu png
catalin florin olar jpg
image
image
image
image
image
image
case ieftine ungaria jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
Iarna extremă a făcut victime în Afganistan jpg
Charles, William și Harry jpg
catalin florin olar jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock