Trucuri inedite de a lărgi sau strâmta blugii

Ultima actualizare:

Nu e nimic mai frustrant decât acel moment în care vrei să îmbraci blugii preferaţi şi constaţi că nu mai intră pe tine. Fie că au intrat la apă, fie ai mai pus tu pe tine un kilogram sau două. Dar nu-i nimic, există metode foarte simple prin care-i poţi lărgi.

Cel mai simplu truc este să pui apă călduţă într-un pulverizator şi să stropeşti bine materialul, uniform. Apoi să-l întinzi cu mâna, în direcţia în care ai nevoie să se lărgească (pe lăţime sau înălţime). O altă metodă este să încerci să lărgeşti pantalonii în baie, la duş. Oricât de bizar ar părea, specialiştii citaţi de Daily Mail susţin că dacă intri îmbrăcat într-o cadă cu apă călduţă şi stai acolo câteva momente, ţesătura se lasă exact cât e nevoie.

Pe de cealaltă parte, dacă blugii s-au lărgit prea mult, poţi să-i strâmtezi tot cu ajutorul apei. Pune-i la spălat la o temperatură cât mai ridicată, iar ei vor „intra la apă”. Pentru rezultate şi mai bune, nu folosi balsam. După spălare, dacă ai o maşină de spălat cu uscător, setează un program de uscare cu temperatură ridicată şi materialul se va strâmta şi mai mult. Se pare că această metodă de uscare dă rezultate mult mai bune decât prin uscare clasică, la aer liber. Partea proastă este că, după o singură purtare, blugii se pot lărgi din nou. În cazul acesta, o metodă mai eficientă pe termen lung este strâmtarea la croitor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
apartament bucuresti 2 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
famlie vacanta casa istock jpg
cheilebicazului4 scaled jpg
conacul sava brancovici sothebysrealty jpg
image png
seceta dolj1 jpg
ips teodosie elena lasconi alina gorghiu jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net