Ultima fiţă: yoga cu alpaca

image
Gary este erbivorul care conduce antrenamentele de yoga de la ferma lui Rachel Lightbird

Ultima fiţă în rândul amatorilor de yoga este să exerseze tehnicile de relaxare şi de meditaţie în compania animalelor. Şi având în vedere succesul centrelor yoghine care folosesc pisici, capre, oi, câini şi alte necuvântătoare, britanica Rachel Lightbird s-a gândit să le dea de lucru frumoaselor alpacale, de la ferma ei.

Rachel Lightbird, de 52 de ani, a devenit celebră în tot Regatul Unit după ce a deschis porţile unei şcoli de yoga mai puţin obişnuite la ferma ei din Ulverston, Cumbria. După ce prima serie de yoghini a terminat antrenamentele de o săptămână, Lightbord i-a rugat pe elevi să îşi exprime impresiile. ”Majoritatea celor care au venit aici lucrau la computer opt ore pe zi, cinci zile pe săptămână şi sufereau de depresie, stres şi stări de anxietate. După ce au plecat de la noi au povestit că au scăpat de gândurile negre, de anxietate şi că se simt mai relaxaţi. Au ţinut să precizeze că Gary alpaca a fost cel care i-a ajutat enorm să scape de probleme”, a declarat Rachel Lightbird, pentru ”The Mirror”.

image
Marian Godină şi Pablo, alpaca

Lightbird este profesoară de yoga de 20 de ani, dar nu a avut niciodată peste 200 de elevi la şcoala unde a predat. De când le-a învăţat pe frumoasele alpaca tehnicile de relaxare şi de respiraţie, afacerea ei a înflorit. Masculul Gary este un profesor desăvârşit şi are grijă ca toţi învăţăceii să execute cu precizie mişcările comandate de stăpâna lui. Când cineva greşeşte, Gary, ai cărui strămoşi colindau slobozi prin Anzii Cordilieri în căutare de mâncare, bate din picior şi îşi agită autoritar bretonul creţ. Se linişteşte doar atunci când învăţăcelul, care a plătit aproape 850 de lire sterline pentru o săptămână de antrenamente, face mişcarea la fel ca toată lumea.

Pablo, alpacaua lui Marian Godină

image
Marian Godină şi Pablo, alpaca

Poliţistul braşovean Marian Godină, care a împlinit 33 de ani, la 9 septembrie, este unul dintre cei mai originali crescători de animale din oraşul de la poalele Tâmpei. Pablo, frumosul alpaca, pe care Godină îl creşte împreună cu soţia, are propria lui pagină pe Internet, este prietenul copiilor din cartier şi recent a făcut deliciul tuturor după ce a fost ”uşurat” de blană. Evident, după ce a fost tuns, Pablo a avut parte şi de o şedinţă foto menită să stârnească amuzamentul unanim.

cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
vremea octombrie toamna prognoza meteo pensionari parc jpeg
Timisoara Fashion Week (7) Adelina Pestritu jpg
reghecampf si anamaria prodan
Casele comoară sunt la mare căutare. Sursa foto: Playtech
Charles si regina Elisabeta a II-a
Kayley Stead a fost părăsită de logodnicul ei jpg
Scurgerile de gaze din gazoductele Nord Stream. Foto: Twitter
Contor energie electrica curent electricitate factura FOTO Shutterstock
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 28 septembrie sfantul cuvios hariton marturisitorul png
whatsapp 1212017 1920 jpg
FotoJet jpg
Regina Elisabeta, Regele Charles si Camilla Parker Bowles Foto Gettyimages (1) jpg
Mihai Șora Sursă: Profimedia
geoparcul arouca portugalia pietre care nasc sursa httparoucageopark (4) jpg