Ultima fiţă: yoga cu alpaca

Ultima actualizare:

    Gary este erbivorul care conduce antrenamentele de yoga de la ferma lui Rachel Lightbird
Gary este erbivorul care conduce antrenamentele de yoga de la ferma lui Rachel Lightbird

Ultima fiţă în rândul amatorilor de yoga este să exerseze tehnicile de relaxare şi de meditaţie în compania animalelor. Şi având în vedere succesul centrelor yoghine care folosesc pisici, capre, oi, câini şi alte necuvântătoare, britanica Rachel Lightbird s-a gândit să le dea de lucru frumoaselor alpacale, de la ferma ei.

Rachel Lightbird, de 52 de ani, a devenit celebră în tot Regatul Unit după ce a deschis porţile unei şcoli de yoga mai puţin obişnuite la ferma ei din Ulverston, Cumbria. După ce prima serie de yoghini a terminat antrenamentele de o săptămână, Lightbord i-a rugat pe elevi să îşi exprime impresiile. ”Majoritatea celor care au venit aici lucrau la computer opt ore pe zi, cinci zile pe săptămână şi sufereau de depresie, stres şi stări de anxietate. După ce au plecat de la noi au povestit că au scăpat de gândurile negre, de anxietate şi că se simt mai relaxaţi. Au ţinut să precizeze că Gary alpaca a fost cel care i-a ajutat enorm să scape de probleme”, a declarat Rachel Lightbird, pentru ”The Mirror”.

Marian Godină şi Pablo, alpaca
Marian Godină şi Pablo, alpaca

Lightbird este profesoară de yoga de 20 de ani, dar nu a avut niciodată peste 200 de elevi la şcoala unde a predat. De când le-a învăţat pe frumoasele alpaca tehnicile de relaxare şi de respiraţie, afacerea ei a înflorit. Masculul Gary este un profesor desăvârşit şi are grijă ca toţi învăţăceii să execute cu precizie mişcările comandate de stăpâna lui. Când cineva greşeşte, Gary, ai cărui strămoşi colindau slobozi prin Anzii Cordilieri în căutare de mâncare, bate din picior şi îşi agită autoritar bretonul creţ. Se linişteşte doar atunci când învăţăcelul, care a plătit aproape 850 de lire sterline pentru o săptămână de antrenamente, face mişcarea la fel ca toată lumea.

Pablo, alpacaua lui Marian Godină


    Marian Godină şi Pablo, alpaca
Marian Godină şi Pablo, alpaca

Poliţistul braşovean Marian Godină, care a împlinit 33 de ani, la 9 septembrie, este unul dintre cei mai originali crescători de animale din oraşul de la poalele Tâmpei. Pablo, frumosul alpaca, pe care Godină îl creşte împreună cu soţia, are propria lui pagină pe Internet, este prietenul copiilor din cartier şi recent a făcut deliciul tuturor după ce a fost ”uşurat” de blană. Evident, după ce a fost tuns, Pablo a avut parte şi de o şedinţă foto menită să stârnească amuzamentul unanim.

image
image
image
image
image
image
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net