Fata lui Nico s-a cuminţit!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Frumuşică şi talentată, Alexandra Matei, fiica solistei Nico a scos capul în showbiz anul trecut, datorită unor poze incendiare pe care le-a postat pe Internet. De aici şi până la un contract cu o firmă de bijuterii, a fost doar un pas.

În iulie anul trecut, milioane de utilizatori ai Internetului s-au delectat cu imaginile sexy, postate în joacă de fiica lui Nico.

Tânăra abia se întorsese dintr-o vacanţă în Tunisia, unde a fost alături de iubitul şi de mama ei, şi a ţinut morţiş să ne arate cum se sărută şi ce are în sutien. Înţeleaptă decizie, căci, de atunci, Alexandra Matei, alintată Andruţa, a avut numai de câştigat.

S-a înscris într-un partid, a intrat la Facultatea de Drept, iar recent a devenit imaginea unui magazin de bijuterii on-line, găzduit de site-ul www.replicavedetelor.ro.

Bijuteriile sunt create de Adriana Agostini şi au preţuri care variază de la 45 de lei, la 1.500.

Nici nu am simţit când a trecut timpul. Îmi place să pozez, îmi plac bijuteriile şi ideea acestui magazin. În paralel cu Facultatea de Drept, acesta este un job uşor şi frumos", a declarat fiica lui Nico.

Eu simt că Andruţa mea are multe de spus şi chiar se pricepe să facă reclamă. I-a plăcut şi s-a simţit bine pozând”, Nico Matei, mama Andruţei.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vloggerii cristi si ralu au fost cu transsiberianul png
image
image
image
image
image
image
Orsova Veche jpg
sanziene unsplash jpeg
bulgaria 2098838 1280 jpg
bloc China jpg
Canicula FOTO Shutterstock jpg
castraveti png
pisică  foto   Shutterstock jpg
555 (22) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net