Fetiţa Antoniei, «sechestrată» de un an în Italia!

image
Antonia s-a decis să ceară în instanţă custodia fiicei sale, Maya

S-a săturat să bată mii de kilometri pentru a-şi strânge în braţe fiica şi a declanşat cea mai mare bătălie din viaţa ei. Antonia vrea cu orice preţ custodia micuţei sale şi nu mai e dispusă să aştepte pentru a găsi înţelegere din partea soţului ei, italianul Vincenzo Castellano.

Celebra cântăreaţă a avut, ieri, primul termen al procesului în care cere, prin ordonanţă preşedinţială, stabilirea domiciliului fetiţei sale, Maya, în vârstă de trei ani şi jumătate. Nu a venit la judecătorie, însă şi-a trimis avocatul pentru a găsi o modalitate de a-i aduce copilul cât mai repede lângă ea. Apărătorul a încercat să-l convingă pe judecător că micuţa este ţinută abuziv în Italia, din iunie 2013, când a plecat în vacanţă.

"Domiciliul ei este alături de mamă", a spus avocatul şi a precizat că Antonia este pregătită să facă faţă inspectorilor de la Direcţia de Protecţie Socială pentru o anchetă menită să arate ce condiţii îi poate asigura ea şi a solicitat să aducă în instanţă doi martori, a căror identitate nu a vrut să o dezvăluie. În timp ce Antonia e hotărâtă să meargă până-n pânzele albe pentru a-şi strânge în fiecare zi fetiţa la piept, Vincenzo nici nu vrea să audă de plecarea micuţei din Italia.

De altfel, italianul, în vârstă de 28 de ani, nici nu s-a prezentat la proces. Surse apropiate cântăreţei au dezvăluit, pentru Click!, că, înainte de acest termen, Antonia a încercat să ajungă la o înţelegere cu Vincenzo în faţa unui mediator, însă el a refuzat categoric. În schimb, îi permite Antoniei să o vadă pe Maya, dar numai în Italia şi sub supraveghere.

"Antonia vrea normalitate. Copilul trebuie să stea cu ambii părinţi. Ea cere fetiţa, dar şi un program de vizitare pentru tată. E greu aşa. Trebuie să plece mereu în Italia când vrea să o vadă pe Maya, iar drumul costă de fiecare dată. Nu contestă nimeni îngrijirea de care are parte acolo, în Napoli, însă Antonia consideră că locul copilului ei este aici, unde mergea la grădiniţă, unde se simţea acasă", ne-au spus sursele citate. Chiar dacă suferă cumplit de dorul micuţei sale, frumoasa cântăreaţă, în vârstă de 24 de ani, mai are de aşteptat. Şi asta pentru că se anunţă un război lung, chiar judecătoarea estimând că procesul va dura vreo patru luni. Important este şi divorţul cerut de Antonia la sfârşitul anului trecut, care încă nu a primit un termen.\

S-au căsătorit în 2011

Antonia și Vincenzo s-au căsătorit în 2011, după o relație de patru ani. Cântăreața a rămas însărcinată în luna decembrie a anului 2009. A născut în data de 28 august 2010 o fetiță care a primit nota 10, numită Maya Rosaria Castellano. În ziua în care Antonia și Vincenzo s-au căsătorit, și-au botezat și fetița, care atunci avea 7 luni. Fericirea n-a durat însă prea mult. În noiembrie 2012, au apărut primele zvonuri legate de despărţire, confirmate de Vincenzo. Nici unul nu a dat însă prea multe detalii. Procesul de divorţ nici nu a început încă. Vincezno este fiul lui Ciro Castellano, cel care are un copil cu Raluca Sandu.

Încearcă să ascundă relaţia cu Velea

image
Încearcă să ascundă relaţia cu Velea

image
Încearcă să ascundă relaţia cu Velea

Chiar dacă au fost surprinşi de nenumărate ori împreună, iar gesturile dintre ei vorbesc de la sine, Antonia şi Alex Velea nu au recunoscut niciodată că formează un cuplu. Nici după divorţul cântăreţului de soţia sa, Ana, cei doi nu au comentat nimic pe marginea acestui subiect. Apropiaţii celor doi bănuiesc că Antonia şi Alex nu vor să se afişeze împreună până când divorţul nu este finalizat, mai ales că Antonia luptă pentru custodia fetiţei sale. În plus, Vincenzo le-ar fi spus apropiaţilor săi că nu va accepta ca fiica lui să fie crescută de un alt bărbat.

Roxana ex-Trident şi-a «pierdut» definitiv fetiţa

După o perioadă bună de război prin tribunale, Roxana Sârbu a aflat luni verdictul magistraţilor de la Curtea de Apel. Aceştia au hotărât ca micuţa Oana (5 ani) să locuiască alături de tatăl său, Marcel Sârbu, mama urmând să plătească o pensie alimentară în valoare de 635 de lei pe lună.

Roxana, pe vremea când era fericită alături de Oana

simeon stalpnicul png

Deşi spera la un verdict pozitiv, fosta solistă a încremenit când a auzit că nu-şi va mai putea vedea fiica, având în vedere că ea nu a solicitat un program de vizită. Roxana va trebui să-şi vadă copilul pe furiş sau doar cu acceptul fostului iubit. „Nu mai am ce să fac acum, doar să o iau de la cap cu procesele", ne-a spus aceasta printre lacrimi.

Marcel Sârbu

simeon stalpnicul png

Antonia a început bătălia pentru fiica ei! Ce a obţinut în procesul de custodie

FOTO Antonia, în ipostaze duioase cu fetiţa ei! Cântăreaţa şi micuţa Maya, vedete într-o prezentare de modă

Ce bine îi stă Antoniei cu fetiţa ei în braţe! - FOTO

FOTO În sfârşit! Antonia, complet goală pe coperta FHM

EXCLUSIV Tom Boxer:«Antonia m-a lucrat! Am rămas fără bani»

Dan Bittman: «E păcat să nu te foloseşti de Antonia!»

angela gheorghiu cezar ouatu jpeg
Captură de ecran din 2022 08 10 la 07 07 12 png
bia khalifa jpeg
olivia newton john matt lattanzi webp
ramona badescu jpeg
Tate  jpg
mara banica
index (1) webp
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
mira 10 jpg
nicolae alina romaniei binder jpg
image png
mire si mireasa cu verighete freepick jpg
summer well 2019 jpeg
index (19) webp