Fetiţa Antoniei, ţinută cu forţa în Italia? Noi probe la dosarul de custodie al Mayei


    Vincenzo spune că Maya e legată de Italia
Vincenzo spune că Maya e legată de Italia

Procesul de custodie intentant de Antonia fostului ei soţ a dat naştere unui adevărat război mediatic. Noi probe de la dosar arată că artista îi reproşează lui Vincenzo că o ţine pe Maya cu forţa în Italia.

Conform Antena Stars, Antonia îl acuză pe italian că a luat-o pe Maya din România sub pretextul că o duce în vacanţă la bunici şi de atunci nu a mai lăsat-o să vină înapoi.

„Motivele ce au determinat prezenta cerere sunt reprezentate de faptul că pârâtul reţine fetiţa fără voinţa reclamantei în casa părinţilor săi din Italia, din luna iunie a anului 2013, imediat după ziua de naştere a pârâtului. Acesta a scos fetiţa din ţară pentru o scurtă vacanţă la bunici, vacanţă ce s-a transformat în refuzul de a o mai aduce înapoi lângă reclamantă, aşa cum promisese iniţial. Aşa cum s-a dovedit ulterior, promisiunea sa a fost făcută în mod mincinos, numai pentru a obţine acordul reclamantei în vederea călătoriei în Italia", se arată în dosarul pentru custodia Mayei. 

Mai mult, Vincenzo a fost acuzat că a ameninţat-o pe Antonia şi tatăl solistei a dezvăluit că artista s-a temut chiar pentru viaţa ei după mai multe discuţii cu fostul ei soţ.

shutterstock 1833215881 jpg
mihai voropchievici jpg
cub theo rose anghel damian png
cub ioana ilie nastase png
foto 1   Radu Stefan Banica jpg
cub mircea baniciu png
horoscop jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
Volodimir Zelensky FOTO Profimedia
vaccin covid foto Pixabay
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 28 noiembrie stefan cel nou jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
efecte busuioc 0 jpeg
autostrada jpg
Lui Niculae Bădălău i s au furat bunuri din casă în valoare de 80 000 de euro jpeg
FotoJet (2) jpg