FOTO «Dacă eşti frumoasă, porţi două etichete: eşti proastă ori c**vă». Ce vedetă spune asta

Ultima actualizare:
simona sensual
simona sensual

Prezenţa Simonei Sensual în peisajul monden autohton este din ce în ce mai rară, însă nu lipseşte în totalitate. Revoltată peste măsură, simona le-a mărturisit prietenilor ei virtuali că femeile frumoase se confruntă cu două etichete: proastă sau c**vă.

Blonda a postat pe o reţea de socializare un mesaj prin care îşi exprimă frustrarea faţă de prejudecăţile cu care se confruntă femeile frumoase, a căror inteligenţă este mereu pusă la îndoială. Simona le-a mărturisit prietenilor ei că frumuseţea nu este întotdeauna o binecuvântare şi că de multe ori ea poate fi un dezavantaj pentru femei, care sunt catalogate în funcţie de aspect.

"Dacă ești puțin mai drăguță decât media (ca sa nu mă întind și să zic frumoasă), inevitabil vei purta doua etichete: proastă sau c*rvă (uneori amandouă). Degeaba vii cu argumente, diplome, dovezi ale capacităților tale intelectuale, tot vor fi mulți „clarvăzători" care te vor cataloga sau îți vor spune că inevitabil vei lua drumul interesului. Oricum vor exista mascului care se vor lăuda în tot târgul că te-au avut, te-au refuzat, te-au „făcut", chiar dacă nu te-au văzut în viața lor, decât iîn poze. Tot vor exista gaițe care te vor suspecta că le vei fura bărbatul, ori că nu ai cum să fii atât de cuminte și de deșteaptă precum zici. Oricum îți vor da toți cu părerea despre potențialul și evoluția ta umană. Degeaba mergi pe sârmă, degeaba faptele grăiesc mai tare decât vorbele... lumea tot se va găsi să îți comenteze și să te denigreze. Și orice greșeală îți va fi hiperbolizată și va cântări mai mult decât tot ceea ce ai făcut corect. În viața ta să conteze doar oamenii care te creditează și nu dau improtanță bârfelor. Doar oamenii care te ajută să devii cea mai bună versiune a ta. Doar oamenii care te iubesc așa cum ești, pentru că știu și ei ca atâta timp cât nu oferă perfecțiunea, nu pot cere altuia această condiție.dar, cel mai important este că, nici măcar NU TREBUIE să placi tuturor.", a scris vedeta vizibil supărată.


    simona sensual
simona sensual

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net