FOTO Dennis Rodman, a doua vizită în Coreea de Nord în 2013! Mai ciudat este cum i-au fost cenzurate pozele

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Fostul star al baschetului nord-american, Dennis Rodman, şi-a încheiat sâmbătă a doua vizită pe anul acesta în Coreea de Nord. Pe aeroportul din Beijing, acesta a arătat imagini de la întâlnirile cu  Kim Jong Un, liderul de la Phenian.

Fotografiile, care au trecut în prealabil prin mâna cenzurii comuniste, îi înfăţişează pe Rodman şi pe Kim Jong Un discutând la masă şi asistând la un meci de baschet.

simeon stalpnicul png

Interesant este faptul că într-una dintre poze apare o mână suplimentară, probabil a unui personaj care a fost şters într-un program de editare foto. Orice e permis, numai ca să arată impecabil şeful suprem!

simeon stalpnicul png

Dennis Rodman a mai fost în Coreea de Nord în februarie 2013. Potrivit presei internaţionale, Kim Jong Un este un admirator al fostului sportiv, de pe vremea când era student în Occident, iar Kim Jong Il conducea statul comunist.

Deplasările lui Rodman la Phenian au avut loc în contextul în care un cetăţean american, Kenneth Bae, este arestat în Coreea de Nord din noiembrie 2012 şi condamnat la 15 ani de muncă silnică.

simeon stalpnicul png

VIDEO Iată dansul «porno» pentru care Kim Jong-un și-a executat fosta iubită

image
image
image
image
image
image
2 choupette jpg jpeg
Acasă la Ana Morodan acasa
droguri jpg
Uniunea Europeană FOTO via News
leonardo da vinci jpeg
cea mai grea bicicleta facebook jpg