FOTO EXCLUSIV! Soţii Borcea ies asortaţi din casă!

Ultima actualizare:

    S-au îmbrăcat amândoi  în roşu şi negru
S-au îmbrăcat amândoi în roşu şi negru

Prilej de chef, ieri, în familia acţionarului dinamovist Cristi Borcea. Nevasta sa, Alina, a împlinit 27 de ani, aşa că şeful „câinilor" a invitat-o în oraş. Petrecerea, desfăşurată în doi, nu s-a lăsat cu „râuri" de şampanie, ci cu apă plată şi suc natural, Alina fiind însărcinată în şapte luni, iar Cristi trecut de medici pe regim după operaţia pe cord.

Soţii Borcea au depăşit episodul încordat prin care au trecut din cauza intervenţiei chirurgicale suferite de Cristi şi au revenit la viaţa lor obişnuită. Ieri, însă, a fost o zi specială, pentru că a fost aniversarea Alinei.

Boss-ul lui Dinamo nu putea lăsa să treacă ziua fără să-i facă fetei o surpriză, aşa că şi-a scos iubita la restaurant. Şi a făcut în aşa fel încât prânzul pe care l-au luat la un local din zona Floreasca să fie cu totul deosebit.

Alina şi Cristi Borcea s-au relaxat în oraş. La plecare, Alina s-a urcat la volan, iar Cristi pe locul din dreapta

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Borcea a sunat la restaurant şi a cerut să-i fie rezervată o masă în jurul orei 14.00. Cristi şi Alina au plecat de acasă şi au ajuns la restaurant la ora stabilită.

Au renunţat la ţinutele în culori cenuşii cu care erau obişnuiţi şi au ales să poarte haine care să iasă în evidenţă. Ambii au optat pentru roşu aprins în combinaţie cu negru.

Acţionarul din Şoseaua Ştefan cel Mare s-a asortat perfect cu soţia lui. Dacă Alina a purtat o rochie neagră şi o bluză roşie, Cristi a ales un costum impecabil, negru, o vestă roşie şi şi-a accesorizat sacoul cu o batistă de aceeaşi culoare cu bluza partenerei lui.

Pentru ca totul să prindă şi mai multă culoare, omul cu banii de la echipa „câinilor" i-a cumpărat nevestei un buchet mare de trandafiri roşii. Cei doi au petrecut aproape două ore la restaurant, la un moment dat prânzul lor intim fiind întrerupt de preşedintele lui Dinamo, Nicolae Badea.

Acesta n-a zăbovit însă foarte mult la masa lui Borcea, i-a urat Alinei „La mulţi ani", apoi a „dispărut" din peisaj.

Sâmbătă au petrecut cu copiii

Alina a fost sărbătorită de Cristi şi sâmbătă, însă atunci nu au mai ieşit doar în doi, ci în patru, alături de gemenii din prima căsătorie a lui Borcea. Au mers la acelaşi local din zona Floreasca şi au stat două ore.

Apoi, fiind prea cald afară, 26 de grade Celsius, acţionarul dinamovist a renunţat la plimbarea prin parc pe care le-o promisese copiilor şi a plecat spre casă. Gemenii, Antonia Melissa şi Mihai Angelo, au mers alături de bonă, la joacă în Herăstrău.

A fost operat timp de cinci ore pe inimă

Borcea a fost supus, la 12 martie, unei intervenţii chirurgicale de by-pass pe o arteră coronară blocată, fiind operat de medicul Şerban Brădişteanu, şeful Clinicii de chirurgie cardiovasculară a Spitalului Floreasca din Capitală.

Acţionarul de la Dinamo a stat internat în spital o săptămână, iar la externare a mărturisit că va încerca să evite stresul şi nervii. Medicii i-au recomandat să stea departe cel puţin o jumătate de an de stadionul de fotbal.

Operaţia la inimă nu a fost singura problemă de sănătate a dinamovistului. Anul trecut, el s-a luptat cu o intoxicaţie cu mercur, pentru care s-a tratat în SUA.

Mai citeşte:

Mihaela Borcea: «N-am vorbit cu Cristi de când a ieşit din spital»

Cristi Borcea, din operaţie, la ziua nevestei

Alina Borcea, îmbrăcată sexy la externarea dinamovistului!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Printul Paul Lambrino de Romania si Printesa Lia (3) jpg
vama veche foto Digital Adviser2 jpg
maioneza fara oua jpg
presedinti 768x483 jpg
oua vopsite de paste jpeg
cipru shutterstock jpg
oua rosii paste jpeg
Locul în care a fost înmormântat Platon, dezvălui de papirusuri descoperite la Herculaneum (© Facebook / Università di Pisa)
image
actualitate.net
image
actualitate.net