FOTO Face excese culinare? Andreea Marin, surprinsă cu cartofi prăjiţi în farfurie!
Adepta unui stil de viaţă sănătos, Andreea Marin pune mare preţ pe alimentaţie. Inspirată probabil de vremea frumoasă de afară, vedeta tv s-a apucat serios de gătit şi le-a arătat admiratorilor ei cu îşi delectează papilele gustative.
Focaccia, pate de hrişcă, chifteluţe de legume şi seminţe, cartofi prăjiţi din ţelină, dar şi desert. Aşa arată meniul Andreei Marin într-o zi obişnuită din săptămână. Zână a postat pe pagina oficială de Facebook mai multe fotografii cu bunătăţile pregătite de ea, ba chiar a ţinut special să le dea reţetele celor interesaţi să încerce preparatele.
"Cartofi prăjiţi?! De dimineaţa? Nu vă lăsaţi păcăliţi, nu e ceea ce pare. Avem chifteluţe cu cartofi de ţelina (ingrediente: migdale, rădăcinoase, făina de in, usturoi, piper, boia dulce şi boia iute, sare), suc de măr, morcov şi ginger (îl beau la ceva timp distanţa de masă, nu în timpul ei) şi un desert fără zahăr , "ciocolată" raw ( conţine masa de cacao, ulei de cocos, cacao, fructe uscate şi miere)", a scris Andreea Marin pe contul de socializare.
Cu o seară înainte, vedeta s-a răsfăţat cu foccacia ( migdale, roşii proaspete deshidratate, mere, busuion, făină de in, usturoi, măsline, sare, apă) şi pate de hrişcă ( hrişcă, roşii deshidratate, suc de lămâie, apă, sare, condimente).