Fuego: «Trei sferturi dintre spectatorii lui Brenciu erau acolo pentru mine»

image
Fuego

Spectatorii veniţi la spectacolul susţinut de Horia Brenciu sâmbătă seara la Romexpo au avut parte nu numai de muzică bună, ci şi de glume spumose făcute de vedetă la adresa colegilor de breaslă, precum: Ştefan Bănică junior, Marius Moga, Fuego şi Mihai Trăistariu.

Se pare însă că glumele înţepătoare ale lui Brenciu nu l-au supărat pe Fuego, care a mărturisit că apreciază spontaneitatea cântăreţului şi umorul intelligent. Cu toate astea, Fuego i-a răspuns colegului său cu o glumă cel puţin la fel de înţepătoare. Pentru că trebuia să urce pe scenă alături de Brenciu şi nu a mai ajuns, Fuego a glumit spunând că trei sferturi din spectatorii veniţi la concertul lui Brenciu se aflau acolo pentru el.

"M-am amuzat teribil de gluma lui Horia! El a fost întotdeauna spontan, dezinvolt şi inventiv când a venit vorba de show, având o capacitate fenomenală de a ţine cu sufletul la gură spectatorii încă de pe vremea când făcea performanţă în televiziune, cu Robingo sau Sarabanda. Există momente în care glumele sunt bine-venite atunci când nu au alt scop decât acela de a amuza, pe drept. Puţini ştiu că trebuia să fiu prezent în concertul lui Horia într-un duet inedit, dar, din păcate, eu sunt încă în turneul naţional în care omagiez muzica românească, pe Dan Spătaru şi întreaga colecţie de şlagăre lăsată de acesta. Spiritual cum îl ştim, Horia face atmosferă, şi-acum, glumind, aproape trei sferturi din cei prezenţi veniseră acolo ştiind că voi fi şi eu pe scenă, aşa că afirmaţia lui Horia era îndreptăţită, oamenii se simţeau exact ca la un concert de-al meu", a declarat, pentru "ZiarulRing", Fuego.

Fuego a specificat însă că îi place umorul de calitate, ce izvorăşte din înţelepciune şi nu din răutate aşa că nu consider că are motive să se supere pe fostul antrenor de la "Vocea României".

"Lăsând gluma la o parte, ştiu că umorul reprezintă cheia înţelepciunii şi ne aduce acel zâmbet prin care uităm, măcar pentru câteva momente, de tot ce ne apasă. Şi nu pot decât să mă amuz atunci când ştiu că umorul se naşte din inteligenţă, cum e în cazul lui Horia, şi că nu ascunde nimic tendenţios, cu atât mai mult cu cât el are spirit fairplay, este un artist devotat şi un coleg de cinste!",a mai spus Fuego.

Radu Mirică s-a sinucis
cub silvia chifiriuc png
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
rafael nadal si sotia sa
2 alexandru arsinel jpg jpeg
Alexandru Arsinel FOTO Mediafax
cub casă stela popescu png
cub regina elisabeta doliu (1) png
hipertensiune pexels com jpg
Camera Deputaţilor FOTO Alexandru Dobre / Mediafax
image
image
image
image
mormant arsinel sursa captura youtube jpg
sorin cimpeanu campeanu
Radu Mirică s-a sinucis
elevi scoala inquam jpeg
BeFunky collage (13) jpg
cub regina elisabeta doliu (1) png