Gigi a intrat în 2011 îngropat în datorii

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Gigi Becali a cheltuit circa 50.000 de euro cu ocazia Sărbătorilor, însă a uitat să-şi achite datoriile.

Patronul Stelei se află în acest moment în proces cu doi dintre foştii antrenori ai roş-albaştrilor, Cristiano Bergodi şi Dorinel Munteanu, precum şi cu impresarii brazilienilor Elton şi Andrey, toţi reclamându-l pentru neplata obligaţiilor financiare.

Cel mai vehement este Bergodi, care se judecă cu Steaua la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. "În luna ianuarie se va da un verdict în legătură cu acest caz. Cristiano Bergodi are de primit 120.000 de euro, iar ceea ce mi se pare incredibil e faptul că nici până acum domnul Gigi Becali nu pare să-şi dea seama de gravitatea situaţiei. Se poate ajunge chiar şi la depunctarea echipei sau interzicerea dreptului de a mai transfera jucători", ne-a declarat avocatul Bogdan Tohăneanu, reprezentantul legal al italianului.

Citeşte şi:

Valentin Iliev e dorit de Gigi Becali la Steaua

Uite cum a petrecut Becali de Revelion - VIDEO

Steliştii petrec un Revelion de criză

La rândul său, Dorinel Munteanu a câştigat deja unul dintre cele două procese pe care le-a intentat Stelei, Tribunalul Bucureşti admiţând că roş-albaştrii trebuie să-i achite 205.000 de euro, reprezentând o primă de instalare, precum şi o parte din salariile din vremea când juca în Ghencea.

De asemenea, "Munti" solicită să i se mai achite încă 95.000 de euro, adică taxele şi impozitele aferente contractului pentru perioada cât a fost jucător şi antrenor la Steaua.

De asemenea, latifundiarul din Pipera este pus la zid şi de primarul din Chiajna, Mircea Minea, care susţine că Steaua trebuie să-i plătească încă 130.000 de euro din suma de transfer a lui Florin Gardoş.

"Este păcat că un club de tradiţia Stelei se pretează la aşa ceva şi nu poate să achite 130.000 de euro, căci despre suma asta este vorba. Dacă nu au bani, acceptăm şi să primim la schimb trei jucători, pe care noi îi urmărim. În caz contrar, oamenii mei vor face petiţie către FRF prin care Steaua să plătească şi penalizări, iar Gardoş să revină la Chiajna", a declarat Minea. Nici oficialii celor de la Pandurii nu stau cu mâinile în sân, gorjenii solicitând şi ei nişte jucători, în contul transferului lui Novak Martinovici.

"Noi avem un protocol încheiat cu Steaua, conform căruia ne putem alege nişte jucători care nu intră în planurile lui Marius Lăcătuş. În această iarnă, mai mult ca sigur ne vom cere dreptul", ne-a explicat preşedintele Pandurilor, Eugen Pârvulescu.

Luţu: «Sunt cu nea Gigi până la moarte!»

Gigi Becali a anunţat că vrea să îl aducă pe Ionuţ Luţu la Steaua.

"Piticul" s-a lăsat de fotbal în toamnă, iar acum ar urma să i se propună o funcţie în staff-ul tehnic sau în cel administrativ.

simeon stalpnicul png

"Îl iau să facă orice... Îl iau pentru că e şomer. E baiat cuminte, de mare caracter. Nu ne va face nici o problemă", a declarat patronul Stelei. Luţu abia aşteaptă să se întoarcă în Ghencea, unde a activat ca jucător în perioada 1998-2000.

"Sunt cu nea Gigi până la moarte şi o să merg la Steaua chiar dacă sunt oltean şi Craiova e prima în sufletul meu. Am doi copii de crescut, trebuie să muncesc pentru ei. Cei de la Universitatea se pare că nu prea au nevoie de mine", a declarat ieri "Hagi-Luţu".

Acesta a mărturisit că nu ştie ce funcţie va primi în Ghencea, dar a precizat că e dispus să facă orice pentru echipa antrenată de Marius Lăcătuş.

Iliev, pe lista lui Becali

Gigi Becali a dezvăluit că este aproape să obţină semnătura bulgarului Valentin Iliev.

simeon stalpnicul png

"Băiatul şi-a depus memoriu şi, dacă va deveni liber de contract, va veni la Steaua. El ar fi cea mai mare pierdere a lui Piţurcă la Craiova. E un jucător de valoare", a spus Becali.

Vezi şi:

Gigi îl şantajează pe Mititelu

Becali: "Bănel e un simbol, nu e de vânzare"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
semnul intrebarii jpg
Robot inteligență artificială FOTO Unsplas Mohamed Nohassi jpg
netflix pixabay jpg
crima pexels jpg
Notre Dame Pixabay jpg
LmpwZyZ3PTgwMCZoYXNoPTViYzlmNDI1ZmYwZTJiNWNkM2NmMjNmZDU1ZjI5Yjc0 thumb jpg
https   www cancan ro wp content uploads 2024 10 2 6 1200x686 webp
copii  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net