Iată cele mai ciudate săli de masă din lume


    Restaurantul cu pisici, din Tokyo, este recomandat  corporatiştilor stresaţi  care nu au poftă de mâncare
Restaurantul cu pisici, din Tokyo, este recomandat corporatiştilor stresaţi care nu au poftă de mâncare

Câte bordeie, tot atâtea obiceie, spune o vorbă din popor. În Asia, însă, restaurantele par să o fi luat razna! De la farfurii în formă de WC şi mâncăruri în formă de caca şi până la mâini de zombie, cei mai creativi bucătari din lume îşi dau întrecere în ţări precum Japonia, Indonezia, Taiwan, Malezia sau Vietnam. Culmea, anual milioane de turişti vin aici de la mii de kilometri distanţă pentru a mânca din delicioasele ciudăţenii locale.

Moda restaurantelor cu animale a apărut în Asia în 2013, la iniţiativa unui grup de voluntari care se luptau pentru salvarea animalelor maidaneze. Însă când vine vorba de Catpuchino, din Yangon, Myanmar, toţi clienţii susţin că este vorba de un veritabil paradis al felinelor. Aici 27 de mâţe din 10 rase diferite fac terapie anti-stres cu toţi cei care vin să mănânce o salată, o supă sau să bea o simplă cafea. Conform patronilor localului, clienţii sunt mult mai relaxaţi când mănâncă şi o pisică le toarce în poală. Restaurantul Robot, din cartierul de afaceri Kabuki-cho în Shinjuku, din Tokyo, Japonia, este vestit în toată lumea. Jocul de lumini, lasere şi muzica puternică influenţează papilele gustative, îndulcind inclusiv mâncărurile picante.

simeon stalpnicul png

Restaurantul s-a deschis în 2012, dar recent a fost restaurat. Tot în Tokyo, Japonia, iubitorii de reptile pot lua prânzul la Tokyo Snake Center, în cartierul Harajuku. Aici numai intrarea este de 9,20 dolari şi dacă îţi pui şarpele în jurul gâtului, mai scoţi din buzunar 5 dolari. Dacă vrei să mănânci o supă, îţi este adus la masă un piton constrictor şi mănânci în timp ce el se uită la tine dintr-o cutie transparentă. În Taipei, Taiwan, nu ai loc să arunci un ac la restaurantul Modern Toilet. Lumea mănâncă din farfurii în formă de pisoare sau baterii de toaletă şi stă la mese aşezată pe WC-uri. Vă plac filmele de groază? Restaurantul Hospital din Depok, Java de Vest, Indonezia, le oferă clienţilor o servire cu zombie inclus. Mâncarea e aranjată în farfurie sub formă de mâini, organe interne sau capete de mort, iar ospătăriţele sunt îmbrăcate în asistente demne de filme de groază. Aici un meniu costă până la 50 de dolari de persoană şi muzica ambientală este desprinsă din filme horror de la Hollywood. În Bangkok, Thailanda, mâncarea e mai gustoasă dacă o combini cu arta.

simeon stalpnicul png

Toţi clienţii restaurantului Paintbar primesc la intrare o pânză, culori acrilice şi un şevalet. În timp ce mănâncă, o profesoară de desen îi învaţă să combine culorile şi să picteze ca nişte adevăraţi artişti, pentru că cele mai bune idei artistice îţi vin cu burta plină. Şi nu în ultimul rând pe lista noastră este restaurantul Oto Cafe din Hanoi, Vietnam. Cele 48 de locuri ale autobuzului sunt ocupate în continuu de la ora deschiderii şi până la închidere. Clienţilor le place să mănânce aici pentru că în vehicul mai miroase încă a motorină şi suspensiile sensibile ale autobuzului leagănă podeaua la fiecare mişcare a unui client.

avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
monica belluci si deva
Robert Moscalu jpeg
Tinere imbracate la moda - fashion - branduri de lux - haine FOTO Shutterstock
blake lively sarcina jpeg
horoscop 18 noiembrie jpg
jenna ortega (1) jpg
image
image
image
image
image
image
avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
calendar ortodox 2021 5 februarie sfanta mucenita agata icoana de sorin vintzeanu jpeg
fumat , alcool, jpg
FotoJet (6) jpg
salariu copy jpeg
cluj napoca 2126987 1920 jpg