Iată cum se răcoresc vedetele!


    Pamela stă toată  ziua la piscină
Pamela stă toată ziua la piscină

E tot mai greu să rezişti pe căldura asta. În loc să se mai domolească, arşiţa se înteţeşte azi şi mâine, iar meteorologii au emis avetizare “cod portocaliu” de caniculă, pentru 18 judeţe din sudul şi estul ţării.

Temperaturile maxime vor ajunge, şi chiar vor depăşi, 38 de grade în Câmpia Română, iar în restul teritoriului este "cod galben", pentru temperaturi de 36-37 de grade, la umbră.

Vântul va sufla prea slab ca să ne mai uşureze suferinţa. Valul de aer fierbinte a venit tocmai din nordul Africii şi va mai rămâne câteva zile pe la noi.

Vedetele noastre erau încântate că a venit, în sfârşit, vara, dar acum se plâng că este prea cald. Fie că nu mai ies din casă şi stau numai sub aparatulde aer condiţionat, fie stau cât e ziulica de lungă şi de fierbinte la piscină. Iată ce soluţii au găsit fetele din show-biz ca să reziste pe caniculă.

Pamela stă toată ziua la piscină

Simona Traşcă, alias Pamela de România, nu pierde ocazia să meargă la piscina Ambasad'Or, unde face topless.

"La piscină sau acasă beau cel puţin 3 l de apă zilnic şi mănânc fructe sau salate fără maioneză sau ceva de genul ăsta", a mărturisit ea, pentru Click! Simona are implanturi cu silicon şi se mândreşte cu bustul ei şi, ori de câte ori are ocazia, face plajă fără sutien.

Adelina Pestriţu bea limonadă cu gheaţă

Vedeta Kanal D Adelina Pestriţu suportă bine canicula verii, mai ales că se răcoreşte cu duşuri dese şi nu iese din apartamentul său decât dacă trebuie să ajungă la televiziune.

"De când au început temperaturile caniculare nu mai am poftă de mâncare aşa că beau foarte multă apă şi limonadă cu gheaţă. Stau mai mult în casă, la aer condiţionat, iar dacă trebuie să ies în oraş am grijă să mă îmbrac cât mai vaporos, cu haine din in sau din mătase", a declarat, pentru Click!, Adelina Pestriţu.

Andra se îmbracă în rochiţe scurte

Solista Andra are grijă ca vara să trecă uşor nu doar pentru ea, dar şi pentru băiatul pe care-l are cu Măruţă, David. "Mă hidratez atât pe interior, cu multă apă şi limonadă, cât şi pe exterior, folosind creme adecvate.Anul acesta, am apelat şi la un alt stil vestimentar pentru a nu resimţi căldura. Ziua port fustiţe şi rochiţe scurte, iar seara când merg cu David prin parc mă îmbrac în pantaloni de frica tânţarilor. De altfel, pe David nu îl mai scot din casă ziua", a declarat, pentru Click!, Andra.

Ilinca Vandici face 3-4 duşuri pe zi

Vorbeşte telespectatorilor de la Antena 2 cum e prin vacanţe, dar Ilinca Vandici nu poate pleca deocamdată din Bucureşti. Vedeta trebuie să se descurce aşa cum poate cu temperaturile de peste 35 de grade!

"Fac trei, patru duşuri pe zi, iar dacă trebuie să ies din casă nu mă machez ci apelez doar la un simplu mascara. Mă hidratez bând multă apă sau limonadă, iar în ceea ce priveşte mâncarea pot să îţi spun că în afara salatelor chiar nu am poftă de nimic", ne-a declarat Ilinca Vandici.

37 de grade, cea mai mare temperatură de Ieri. Soarele a pârjolit toată ţara. Au fost 370 la umbră, în Iaşi, Bacău, Olteniţa, Vaslui şi Zimnicea. S-au înregistrat 360 la Galaţi, Focşani, Giurgiu, Tulcea, Botoşani şi Bârlad.

În Capitală, la amiază erau 35,40. La Satu Mare au fost 330, la Braşov, Cluj şi Sibiu 320. Pe Litoral, la Constanţa au fost 310.

cub gabriel apostol png
cub andi moisescu png
zodii care imprumuta bani jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
andreea ibacka si majda jpg
gabriel apostol jpg
prater jpg
Gabriel Apostol, fost concurent Masterchef
Carnati traditionali FOTO Shutterstock jpg
Portugalia Coreea de Sud FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
Produsele de uz zilnic care provoacă tumorile uterine
prater jpg
bitcoin crypto jpg
târg Crăciun Sibiu jpg
Kate Middleton și Regina Letizia jpg
Avionul lui Elvis Presley png