Ilie Dumitrescu, artistul-comentator

"Nu m─â mai intereseaz─â s─â antrenez, pentru c─â nu mai vreau s─â fiu tehnician. ├Ämi place ipostaza mea de acum, la costum, cravat─â, pantofi, ┼či s─â analizez fotbalul. Vreau s─â fac o carier─â ├«n televiziune ca specialist al fenomenului. Exemple gen Lineker, Beckenbauer sau, dac─â vre┼úi din Rom├ónia, Balint sau Panduru au contribuit la stabilirea acestei decizii", spune relaxat Dumitrescu.

Fostul interna┼úional mai are ├«ns─â o preocupare. "Iubesc arta. Mereu am avut dezvoltat sim┼úul pentru frumos. Mi-am dorit demult s─â am o galerie de art─â. Iar ┬źHanul cu tei┬╗ este exact ce am visat", ne-a spus Dumitrescu.

El speră ca acest bussines să funcţioneze cât mai bine pe viitor. "Nu am vrut să fac afaceri de dragul afacerilor. Am vrut să-mi fac această galerie, iar acum sper ca toţi cei interesaţi să treacă pe la mine".

Cite┼čte AICI un interviu cu Ilie Dumitrescu: ÔÇ×Nu mai vreau s─â fiu antrenorÔÇť

De c├ónd s-a l─âsat de fotbal ┼či a avut mai mult timp liber, fostul interna┼úional a ajuns la concluzia c─â rom├ónul nu iube┼čte arta.

"De fapt, nu to┼úi cei care au bani sunt ┼či amatori de art─â. Spre exemplu, am fost ├«n case ├«n garajul c─ârora se aflau ma┼čini de un milion de euro, iar ├«n cas─â nu exista niciun tablou de valoare, altfel spus nicio semn─âtur─â, ┼či nici m─âcar un bronz veritabil. Este limpede c─â ne lipse┼čte cultura pentru frumos", ne-a mai spus Ilie, care ├«n trecut a cochetat ┼či cu pictura.

image

C├ónd jucam ├«n Mexic am avut o perioad─â ├«n care ├«mi pl─âcea s─â stau foarte mult ├«n fa┼úa ┼čevaletului. Dar, pe parcurs, am realizat c─â nu a fost dec├ót un hobby de moment", spune Ilie, care ├«┼či prezint─â galeria: "Hanul cu Tei este singurul loc din Bucuresti unde se g─âsesc piese de antichitate, un fel de pia┼ú─â de art─â, cum spun francezii. Se gasesc piese de mobilier, bijuterii, piese de argint veritabil, tablouri celebre".

Stă câte 3 ore pe zi la saună

De┼či ├«n ianuarie va ├«mplini 41 de ani, Ilie Dumitrescu arat─â cu zece ani mai t├ón─âr: "Zilnic, merg la un centru Spa din Bucure┼čti, unde petrec p├ón─â la trei ore. Fac cam 60 de lungimi de bazin, saun─â ┼či masaj".

Vezi AICI echipa celor mai afemeiaţi jucători din istoria naţionalei. Ilie Dumitrescu este titular!

FotoJet jpg
florin salam jpeg
FotoJet (1) jpg
andrew tate 1 PNG
David Popovici castiga proba de 50m liber la campionatele europene de inot LEN European Aquatics in Otopeni Ilfov 8 iulie 2022 FOTO Inquam Photos / George Calin
257632721 283109130493372 5231993439749515723 n jpg
FotoJet (2) jpg
Reynolds si sotia lui jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 14 august sf proroc miheia png
1 Uttam Parmar jpg
functionar banca jpeg
Campaniile lui Mihai Viteazul jpeg
TikTok oameni ilustratie retea sociala smartphone FOTO Shutterstock
bani banca bancnote jpeg