A chemat stripperiţe să danseze lasciv la înmormântarea soţului. Rudele au rămas şocate VIDEO

Ultima actualizare:

    Dansatoarele au dansat lasciv în jurul şi pe sicriul bărbatuluicaptură video
Dansatoarele au dansat lasciv în jurul şi pe sicriul bărbatuluicaptură video

Înmormântările sunt în general evenimente serioase, unde se ţine discursuri despre persoana decedată şi familia şi prietenii îţi iau adio de la cel care a murit. Aşa că cei veniţi la serviciul funerar al unui bărbat nu se aşteptau să vadă două stripperiţe dansând lasciv pe sicriul acestuia.

Îmbrăcate doar în lenjerie intimă şi cizme peste genunchi, dansatoarele au arătat celor prezenţi mişcări mai potrivite pentru un club de striptease şi nu o înmormântare. 

Cele două tinere au dansat lasciv în jurul sicriului, pe ritmurile piesei "Moves Like Jagger" a celor de la Maroon 5. Ba chiar au călărit puţin sicriul în care se afla trupul bărbatului. Partea cu adevarat incredibilă a fost faptul că ele au fost angajate chiar de văduva decedatului, potrivit dailymail.co.uk.

Femeia din Taiwan a povestit că soţul ei a fost mereu pasionat de striptease şi a vrut ca bărbatul să aibă un serviciu funerar pe care l-ar fi apreciat. 

Se pare că planul ei a avut un oarecare succes: unii oameni veniţi la înmormântare au filmat fetele cu mult entuziasm. Totuşi, restul familiei şi prietenilor şi-a arătat nemulţumirea şi şocul faţă de decizia femeii. 

Prietenii au povestit că femeia a fost o soţie devotată şi nu s-a dezlipit de lângă bărbatul ei după ce acesta a suferit un atac cerebral şi a avut nevoie de îngrijire permanentă. 

Obiceiul de a aduce dansatoare la înmormântare a apărut în Taiwan în anii 1980 şi se crede că a fost pornit de mafia locală care încerca să monopolizeze piaţa înmormântărilor. Unele persoane cred că obiceiul e unul scandalos, în timp ce alţii sunt de părere că e grozav să ai un motiv de bucurie la o înmormântare. În Taiwan e considerat un semn de onoare numărul mare de patricipanţi la înmormântare, iar dansatoarele sunt un mod de a "mitui" oamenii să vină la astfel de evenimente. 

image
image
image
image
image
image
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net