A omorât pisica cu o săgeată în cap. Uite ce mândră e veterinara anului

image
Deși este medic veterinar, Kristen Lindsey nu a avut milă de biata pisică și a ucis-o brutalfoto: Facebook

O veterinară din Statele Unite a creat un uriaș scandal după ce a tras cu arcul în capul unei pisici și apoi s-a fotografiat cu animalul mort.

Kristen Lindsey, un medic veterinar din Texas, SUA, a stârnit indignare pe rețelele sociale și printre colegii săi de breaslă, după ce a vânat o pisică în curtea casei sale și apoi a publicat imaginea pe Facebook, scrie Daily Mail. "Primul animal vânat cu arcul. LOL. Singura pisică bună este cea cu o săgeată în cap. Premiul pentru veterinarul anului a fost primit cu bucurie", a scris ea în dreptul fotografiei scandaloase.

Femeia nu s-a temut că va fi concediată deoarece acțiunea ei este în contradicție cu meseria de veterinar. "Nu mi-am pierdut slujba. De parcă cineva ar vrea să scape de mine. Sunt incredibilă!", a declarat ea, mândră, într-un comentariu tot pe Facebook.

Clinica veterinară unde lucra Kristen Lindsey nu a fost de aceeași părere și a concediat-o imediat. "Suntem absolut îngroziți, șocați, supărați și dezgustați de comportamentul ei. Ne-am despărțit de domnișoara Lindsey. Nu permitem un asemenea comportament și îl condamnăm în cel mai puternic mod posibil", a afirmat reprezentantul clinicii pe Facebook.

Larry Wallace, care este veterinar de 40 de ani, și-a exprimat cumplita dezamăgire față de acțiunea brutală a colegei sale de breaslă. "Niciodată, în cariera mea, nu am auzit de o atrocitate comisă de un membru al profesiei mele. Această persoană trebuie să fie incriminată și pedepsită conform legii", a scris el pe Facebook.

FotoJet jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Anamaria Prodan jpg
Reghe, botez Liam jpg
ferentz iohannis  jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
simley si marius jpeg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
Capture JPG
dumitru prunariu foto mediafax valentina sarosi
image
image
image
image
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
calendar ortodox 2021 26 septembrie sf neagoie basarab png
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
foto1 jpeg
1231 jpg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg