A plâns isteric când a aflat că va fi închis într-un gulag nord-coreean

image
Tânărul a izbucnit într-un plâns isteric în momentul în care a aflat sentințafoto AP

Studentul american acuzat de tribunalul nord-coreean pentru că a furat un afiș politic a fost condamnat la 15 ani de muncă silnică într-un gulag. Tânărul a izbucnit într-un plâns isteric în momentul în care a aflat sentința și a afirmat că un grup religios l-a îndemnat să aducă un „trofeu” din călătoria sa.

Otto Warmbier, în vârstă de 21 de ani, este un student american la Universitatea din Virginia care a călătorit la începutul acestui an în Coreea de Nord, conform Daily Mail. Acesta a fost arestat de autoritățile nord-coreene pentru că a furat un afiș politic din hotelul un a fost cazat. Miercuri, 16 martie, Otto a fost condamnat la 15 ani de închisoare cu muncă silnică într-un gulag; la aflarea sentinței, studentul a izbucnit în plâns.

image
A fost condamnat la 15 ani de închisoare cu muncă silnică într-un gulag

Administrația Statelor Unite a cerut eliberarea tânărului și a anunțat că va emite noi sancțiuni la adresa statului nord-coreean. Președintele Barack Obama a anunțat măsurile pe care le va lua la câteva ore după ce sentința lui Otto a fost făcută publică.

Statele Unite acuză conducerea Coreei de Nord că pedeapsa dată tânărului student american este nejustificată. Nord-coreenii ar putea să folosească această condamnare ca pe un act provocator la adresa americanilor care au impus sancțiuni dure din cauza experimentelor nucleare pe care le-au efectuat lunile trecute.

image
Studentul a fost pus într-o situație umilitoare în fața Curii de Judecată

„Am făcut cea mai mare greșeală din viața mea. Am comis crima de a lua un afiș politic al poporului coreean și vă implor să vedeți cum am fost folosit și manipulat. Pledez în fața dumneavoastră să mă iertați, nu pentru mine, ci pentru familia mea”, a implorat Otto Warmbier. El susține că a fost îndemnat de un grup religios din țara sa să comită o asemenea faptă.

Studentul a izbucnit în plâns când a aflat sentința:

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook daca ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

cub florin zamfirescu png
Adriana și Eliza Iliescu
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
jude law phillipa coan jpeg
cub anca androne png
Rica Raducanu, Facebook jpg
cub bromania png
Cu mainile curate sergiu nicolaescu sursa studiourile buftea jpg
benzinarie carburanti pompa benzina foto shutterstock
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 02 octombrie Sfinții Mucenici Ciprian și Iustina png
telefon mobil jpg
Referendum in zonele ocupate de rusi in Ucraina FOTO Profimedia (5) jpg
calorifer foto shutterstock 1523338310 jpg
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
horia tecau jpg