Anders Breivik, care a ucis 77 de oameni, vrea s─â fie eliberat pentru bun─â purtare. Ce spune psihiatra lui

19 ianuarie 2022

Revoltător! A ucis 77 de persoane în urmă cu mai bine de 10 ani și vrea să fie eliberat pentru bună purtare.

image
Anders Breivik vrea s─â fie eliberat dup─â 10 ani de deten╚Ťie

Monstrul extremist Anders Behring Breivik, de 42 de ani, a depus mar╚Ťi, 18 ianuarie, cerere de eliberare anticipat─â din ├«nchisoare ╚Öi solicitarea va fi judecat─â de o instan╚Ť─â norvegian─â.

Conform Reuters, Behring a ├«nceput audierile cu un salut nazist ╚Öi a ├«ncercat s─â aduc─â argumente solide care s─â ateste faptul c─â ÔÇŁa fost un de╚Ťinut cuminte ╚Öi docilÔÇŁ pe perioada deten╚Ťiei.

Teroristul a declarat c─â va p─âr─âsi Norvegia dac─â va fi eliberat. ÔÇ×Cineva care a fost judecat pentru un act criminal nu poate garanta niciodat─â c─â nu ├«l va comite din nou, pentru c─â asta depinde de societate, dac─â ├«i d─â o ┼čans─â sau nuÔÇŁ, a spus Breivik, ├«n sala de judecat─â. 

Breivik s-a pl├óns miercuri de condi┼úiile din ├«nchisoare. El a declarat c─â e tratat ÔÇ×ca un animalÔÇŁ ┼či c─â nu ├«i este permis s─â comunice cu al┼úi de┼úinu┼úi. Asta de┼či are trei celule doar pentru el ┼či ├«-au fost puse la dispozi┼úie console de jocuri video, cu DVD player, un televizor, o ma┼čin─â de scris electronic─â, ziare ┼či aparate pentru exerci┼úii fizice.  

Ce spune psihiatra lui Breivik

Psihiatra care l-a ┼úinut sub observa┼úie pe Breivik a decalarat, miercuri, c─â acesta este la fel de periculos ca acum 10 ani ┼či c─â sufer─â de tubur─âri de personalitate. Randi Rosenqvist a depus m─ârturie la tribunalul din districtul Telemark din sudul Norvegiei. Ea l-a descris pe Breivik ca fiind ÔÇ×asocial, histrionic ┼či narcisistÔÇŁ.

ÔÇ×Apreciez c─â Breivik are acela┼či diagnostic pe care l-a avut ├«ntodeauna. Riscul unor acte violente viitoare nu s-a modificat din 2012 ┼či 2013, c├ónd mi-am redactat prima evaluareÔÇŁ, a spus ea, noteaz─â adev─ârul.ro.

Raportul psihiatric, singurul care a fost solicitat de instan┼ú─â, este considerat hot─âr├ótor pentru decizia privind eliberarea condi┼úionat─â. 

Popula╚Ťia este ├«ngrozit─â la g├óndul c─â monstrul ar putea fi eliberat ├«nainte de a-╚Öi isp─â╚Öi pedeapsa de 21 de ani de deten╚Ťie pentru atrocit─â╚Ťile comise ├«n Oslo ╚Öi pe insula Ut├Şya. ├Äns─â autorit─â┼úile consider─â c─â ┼čansele ca acest lucru s─â se ├«nt├ómple sunt slabe. 

Anders Behring Breivik a ucis 77 de oameni ├«n 2011

La 22 iulie 2011, Breivik ╚Öi-a dus la ├«ndeplinire planul la care a complotat luni ├«ntregi: ├«nt├ói a detonat o bomb─â ├«n fa╚Ťa unei cl─âdiri administrative din Oslo ╚Öi a ucis opt persoane ┼či r─ânit alte zece.

A luat bacul apoi, imperson├ónd un poli┼úist, c─âtre insula Ut├Şya. Acolo a deschis focul timp de or─â asupra unei tabere anuale de var─â, unde se aflau adolescen┼úi.  ┼×aizeci ┼či nou─â de oameni au fost uci┼či acolo, cea mai t├ón─âr─â victim─â av├ónd 14 ani.

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! ┼či pe Google News!  

survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
zona de confort jpg
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
Sorin Oprescu a fost s─âltat de masca╚Ťi din casa lui, ├«n septembrie 2015, dup─â ce tocmai primise mit─â 25 000 de euro jpeg
ramona olaru png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
FotoJet (1) jpg
evoli boala tigari electronice jpeg
Sorin Oprescu a fost s─âltat de masca╚Ťi din casa lui, ├«n septembrie 2015, dup─â ce tocmai primise mit─â 25 000 de euro jpeg
ion tiriac jpg
calendar ortodox 2021 18 mai sfantul mucenic teodot din ancira png
elon musk met gala 2022