Alegeri SUA 2020. Melania Trump, ÔÇŁlovit─âÔÇŁ de Jill Biden unde o doare mai tare. Cum s-a ├«mbr─âcat so╚Ťia lui Joe Biden

Jill Biden, foarte dr─âg─âstoas─â cu so╚Ťul ei ├«n public jpeg
Jill Biden, foarte dr─âg─âstoas─â cu so╚Ťul ei ├«n public

Alegerile preziden╚Ťiale din SUA au ├«nceput mar╚Ťi, 3 noiembrie. ├Än contextul unei curse electorale foarte str├ónse, cei doi candida╚Ťi au aruncat ├«n lupt─â toate armele, apel├ónd inclusiv la farmecul partenerelor de via╚Ť─â. Melania Trump (50 de ani) ╚Öi Jill Biden (69 de ani) au avut propria lor competi╚Ťie, iar cel pu╚Ťin la nivelul vestimenta╚Ťiei so╚Ťia lui Joe Biden a ├«ncercat din r─âsputeri s─â ╚Ťin─â pasul.

Melania Trump a ridicat foarte mult standardele ├«n materie de stil la Casa Alb─â. Fost fotomodel, cu un gust des─âv├ór╚Öit ╚Öi f─âr─â complexe c├ónd vine vorba despre designeri de top sau crea╚Ťii extravagante, prima doamn─â a dep─â╚Öit cu bine boicotul creatorilor de mod─â americani ├«n urm─â cu patru ani, c├ónd so╚Ťul ei a c├ó╚Ötigat alegerile ├«n dauna candidatului democrat Hillary Clinton.

Melania Trump, profa de stil

De-a lungul mandatului so╚Ťului ei la Casa Alb─â, Melania a ales ├«n principal crea╚Ťii ale marilor nume europene, iar apari╚Ťiile ei au fost ├«ntotdeauna intens comentate. Chiar ╚Öi atunci c├ónd prima doamn─â a mai c─âlcat str├ómb, cu pantofi stiletto ├«n zonele inundate sau cu o rochie verde, numai bun─â de proiectat pe ea mesaje anti-Trump. Cert este c─â nu a trecut niciodat─â neobservat─â.

Jill Biden, adepta stilului clasic

Jill Biden a ├«ncercat s─â transmit─â un mesaj diferit de-a lungul campaniei electorale a so╚Ťului ei. Foarte activ─â, cu discursuri puternice, gesturi ample ╚Öi f─âr─â re╚Ťineri ├«n manifestarea dragostei fa╚Ť─â de so╚Ťul ei, Jill a mers pe cartea discre╚Ťiei ╚Öi a modestiei ├«n prima dezbatere electoral─â televizat─â dintre cei doi candida╚Ťi.

Astfel, ├«n vreme ce Melania a str─âlucit ├«ntr-o ╚Ťinut─â Dolce & Gabbana, un costum negru cu dungi sub╚Ťiri albe, format din taior cambrat, cu revere ample, ╚Öi pantaloni creion, care i-au l─âsat gleznele dezgolite, Jill a preferat s─â recicleze o ╚Ťinut─â elegant─â, dar ╚Ötears─â, pe care o mai purtase la alte dou─â evenimente.

Citește și:

Melania Trump ╚Öi Jill Biden: cine a c├ó╚Ötigat r─âzboiul ╚Ťinutelor la prima dezbatere electoral─â

La cea de-a doua dezbatere, de la sf├ór╚Öitul lunii octombrie, Jill a schimbat registrul, aleg├ónd o ╚Ťinut─â semnat─â, coinciden╚Ť─â!, Dolce&Gabbana. O rochie cu model floral, imposibil de ignorat, accesorizat─â cu o masc─â de protec╚Ťie din acela╚Öi material. So╚Ťia lui Biden a reu╚Öit astfel s─â fure privirile mai mult dec├ót Melania Trump, care a optat pentru o rochie Christian Dior neagr─â, f─âr─â m├óneci, accesorizat─â de asemenea cu masc─â de protec╚Ťie asortat─â.

image
Jill Biden, foarte dr─âg─âstoas─â cu so╚Ťul ei ├«n publicfoto: Getty Images

Cite╚Öte tot despre ╚Ťinutele celor dou─â pe Okmagazine.ro.

image png
image png
card ajutor jpg
trans bhutan cnn
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
printul paul 1 jpeg
12 linda evangelista main jpg jpeg
1 carmen tanase jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
ILUSTRATIE BENZINA 05 002 INQUAM Photos Octav Ganea jpg
printul paul 1 jpeg
bani in portofel jpeg
inquam photo bucuresti  urmari  cod galben furtuna 92793 jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
pui de urs