Asta înseamnă să fii ”mafiot”! Bodyguarzii lui Kim Jong-un aleargă pe lângă limuzina șefului

Ultima actualizare:

    Liderul nord-coreean Kim Jong-un a fost însoțit de cei 12 bodyguarzi în pauza de masăfoto: Getty Images
Liderul nord-coreean Kim Jong-un a fost însoțit de cei 12 bodyguarzi în pauza de masăfoto: Getty Images

Liderul nord-coreean a fost însoțit de cei 12 bodyguarzi la pauza de prânz din timpul întâlnirii cu președintele Coreei de Sud. Kim Jong-un a urcat în limuzina neagră, iar bărbații însărcinați cu paza celui mai important om din Coreea de Nord au flancat mașina oficială până la destinație.

Kim Jong-un și președintele sud-coreean Moon Jae-in au avut o primă rundă de discuții în dimineața zilei de vineri, 27 aprilie, în cadrul întâlnirii istorice dintre cei doi lideri. Pentru pauza de prânz, cei doi au avut programe separate, astfel încât Kim Jong-un a plecat la masă însoțit doar de cei 12 bodyguarzi.

Deplasarea a fost însă un spectacol în sine, oamenii de pază alergând pe lângă limuzina neagră până la destinație. Discuțiile vor fi reluate după-amiază.


    Liderul nord-coreean Kim Jong-un și cei 12 bodyguarzifoto: Getty Images
Liderul nord-coreean Kim Jong-un și cei 12 bodyguarzifoto: Getty Images

Kim Jong-un a devenit primul lider nord-coreean care a ajuns în Coreea de Sud după ce a trecut linia de demarcaţie militară care separă cele două ţări de la sfârşitul războiului în 1953, scrie BBC, citat de News.ro. Seulul a comunicat că liderul nord-coreean i-a cerut în glumă scuze lui Moon pentru că i-a întrerupt somnul cu testele nucleare de anul trecut, atunci când preşedintele sud-coreean a fost nevoit să convoace întâlniri ale consiliului de securitate la primele ore ale dimineţii. „Nu vă vom mai întrerupe somnul de dimineaţă de acum înainte”, a declarat Kim.

Întâlnirea, cea de-a treia de acest tip după summit-urile din 2000 şi 2007, este rezultatul unor relaţii îmbunătăţite dintre cele două Corei din ultimele luni.

image
image
image
image
image
image
Max Woosey Instagram jpg
cele mai bune destinații  sursa   Shutterstock jpg
Elisabeta Moraru country director Google România FOTO Adrian Pogîngeanu jpg
Plimbare foto pixabay
virus ebola foto shutterstock
Soare FOTO ESA