Au fost ţinuţi ostatici de terorişti 5 ani! Femeia a născut 4 copii în captivitate

Ultima actualizare:

    Cuplul a fost ţinut prizonier timp de cinci aniFoto:AFP
Cuplul a fost ţinut prizonier timp de cinci aniFoto:AFP

O familie din Canada a fost eliberată de către pakistanezii care a ţinut-o captivă timp de cinci ani. Femeia rememorează cu durere în suflet momentele în care a fost ţinută în captivitate şi violată şi declară că doar gândul că va ajunge acasa cândva a fost cel care a ajutat-o să treacă cu bine peste zilele negre din viaţa ei de ostatică.

Femeia de origine americană care a fost bătută şi violată de către cei care au ţinut-o ostatică pe ea şi pe soţul ei rupe tăcerea şi decide să vorbească despre momentele de coşmar prin care a trecut, potrivit dailymail.co.uk. Ea a dat naştere a trei copii în timpul în care a fost prizonieră, iar acum micuţii se adaptează la viaţa de acasă, din Canada. O serie de fotografie în care este înfăţişat bunicul copiilor împreună cu cei mici a fost dată publicităţii, iar oamenii care au văzut-o au fost impresionaţi până la lacrimi. Femeia a vorbit pentru prima dată de la eliberarea sa despre evenimentele cărora a fost supusă cât timp a fost prizonieră. "A declarat că amintirea casei părinteşti a ajutat-o să facă faţă tratamentului inuman căruia a fost supusă. Amintirile păcute m-au făcut să văd o urmă de speranţă în zilele negre pe care le trăiam". Coleman a ajuns la spital de urgenţă la scurt timp după ce a fost eliberată, dar nu a dorit să discute care este motivul pentru care s-a decis internarea sa în spital.


    Copiii cuplului sunt în siguranţă în casa bunicilor Foto:Getty
Copiii cuplului sunt în siguranţă în casa bunicilor Foto:Getty

"Soţia mea a trecut prin iad, ea este prioritatea mea în momentul de faţă", a declarat soţul ei printr-un email trimis publicaţiei dailymail.co.uk. Cuplul a dezvăluit că Coleman a fost violată de un paznic şi că cel de-al patrulea copil al lor a fost ucis, fără milă, de către militanţii Haqqani. Un purtător de cuvânt neagă spusele cuplului. Gruparea Haqqani este un grup afgan fundamentalist de gherilă care este considerat a fi o organizaţie teroristă de către Departamentul de Stat al Statelor Unite ale Americii. Se crede că acest grup este activ în regiunile de graniţă dintre Afghanistan şi Pakistan. 


    Femeia a adus pe lume trei copii în timpul în care a fost prizoniera grupării teroristeFoto:Getty
Femeia a adus pe lume trei copii în timpul în care a fost prizoniera grupării teroristeFoto:Getty

Într-un interviu acordat pentru publicaţia Global News, soţul lui Coleman a vorbit despre sentimentul pe care îl resimte de când a devenit un om liber. "O combinaţie bizară între încântarea de a fi liber şi sentimentul pe care îl am gândindu-mă la cei care ne-au ţinut captivi. Simt un sentiment de tristeţe pentru că realizez traumele pe care ni le-a lăsat experienţa, fără ca noi să conştientizăm cu adevărat acest lucru".  

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net