Bătrânul planetei are 116 ani şi nu poate sta fără ţigări. Soția lui are 86 de ani

Ultima actualizare:

    Fredie Blom,  116 ani, şi-a  sărbătorit  aniversarea  la 8 mai
Fredie Blom, 116 ani, şi-a sărbătorit aniversarea la 8 mai

Petrecere neobişnuită în Delft, suburbia oraşului Cape Town, Africa de Sud! La 8 mai Fredie Blom, a împlinit 116 ani, cu patru ani mai mult decât britanicul Bob Weighton, care a primit acum câteva săptămâni titlul Guinness de ”bătrânul planetei”. Dar nu asta îl enervează pe Blom, ci faptul că epidemia l-a lăsat fără ţigări.

Epidemia de COVID-19 a făcut peste 280.000 de victime la nivel mondial şi a îmbolnăvit peste 4,1 milioane. Însă pe bătrânul planetei Fredie Blom, care a văzut lumina zilei la 8 mai 1904, în Adelaide, Africa de Sud, nu îl mai sperie nimic.

Bătrânul  insistă să iasă  la plimbare  cu fiica lui, Jasmien Toerien
Bătrânul insistă să iasă la plimbare cu fiica lui, Jasmien Toerien

Avea 14 ani când sora lui a pierit răpusă de gripa spaniolă care a ucis între 50 şi 100 de milioane de pământeni. Singurul lucru care îl scoate din sărite este faptul că măsurile de restricţie impuse de preşedintele aud-african Cyril Ramaphosa l-au lăsat fără ţigări.

Strănepoţii i-au cântat la  mulţi ani păstrând distanţa  de doi metri între ei
Strănepoţii i-au cântat la mulţi ani păstrând distanţa de doi metri între ei

Fumător înrăit, bătrânul care s-a mutat cu soţia în urmă cu 30 de ani în Delft, o suburbie din Cape Town, a ripostat când s-a trezit că trebuie să ”fumeze cu porţia”. ”Preşedintele nu ştie ce face. Mă bucur că la aniversarea de 116 ani am primit ce am vrut: un cartuş de ţigări să pot fuma cât vreau”, a declarat el pentru Daily Mail, sudând trei ţigări una după alta în timpul interviului. Blom nu este frustrat că Guinness Book i-a acordat titlul de cel mai bătrân om al planetei britanicului Bob Weighton, de 112 ani, la scurt timp după ce japonezul Chitetsu Watanabe s-a stins din viaţă la 112 ani. El e nervos că nu îşi mai poate trimite strănepoţii după ţigări pentru că ”autorităţile le-au impus să stea departe de el”. 

Blom şi-a cunoscut soţia, pe Jeanette, 86 de ani, la o petrecere şi a cucerit-o cu mişcările lui de dansator de jive. Sunt căsătoriţi de 50 de ani şi pentru că Blom nu are copii, i-a adoptat pe cei doi pe care Jeanette îi avea din căsnicia anterioară. ”Nu mai merge la doctor de doi ani pentru că îl enervează. Îmi fură aspirinele şi ia câte două pe zi. De peste 10 ani nu mai bea alcool şi e încăpăţânat ca un catâr când îi spun să nu iasă din casă la plimbare pentru că suntem în plină epidemie”, a explicat Jeanette Blom. Cea care îl îngrijeşte pe Blom este Jasmien Toerien, 38 de ani, fiica adoptivă, care este la rândul ei bunică.

Se lasă cu greu  dezinfectat pe mâini  de fata lui adoptivă
Se lasă cu greu dezinfectat pe mâini de fata lui adoptivă

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net